trulikui gaidys ne masyna
_trulikas | 08-05 17:17 po šio savaitgalio galiu pasakyt, kad porsche irgi gaidys_gal galyma placiau?
teip! nestebuklai, plius brangi ekspluatacija
tikiuosi,kad kada nors pvyks toki isigyt
nebeliks ant boulingo tokiu vazinejant…
Baur -> dar svaigstu del 356, bet butinas garazas tam reikalui, speju imsiu kada nors - gales buti replica
964?
svaigsti del porscho, bet perki replika? . Kazkaip nesiderina, replika tik kad galvoju, kad porscha turi, vistiek neperteiks tokio pojucio kaip tikras porsche, tai nafik pirkt
kazkada
952
patys paciausi porsai sitie
356 mano nuomone yra auto tobulybe! rinkau info replikos darymui, tai susidaro kapeika, bet pigiau nei jau padaryta pirkt
bet tokio auto noreciau pencijai, sekmadienio popiete rata prasukt
trulikai , o kodėl porsche nemašina?
replica salyginai nebrangi, rema pasdarai, o apvalkala nusiperki. buna “unfinished project” pakankamai gera kaina. nemanau, kad kas igalus imt ir nusipirkt 356 originala tam reik ne vien svaigti apie garaza, bet minimum kelis porsche ir taip tureti. kazi ar kas pradejo nuo 356… anyway - svajones yra gerai, ypac jei einama link jų.
kai iseisim Baurai i pensija,tai greiciausiai europa su kuokom lakstys,o mes su zemaitukais jodinesim ir gazdinsim juos savo paklaikusiom akim technologijos.lt/upload/image/n/mokslas/istorija_ir_ archeologija/S-12508/Zalgirio_musis.jpg
pipire, tu gal nenusisnekek i 356 ikisi subariko matara ir vaziuoji atsiputes
Baur -> islysdavo uz 5-7k svarainiu variantai, aisku desniavairiai, bet biski kitokie kolkas prioritetai. Jei rankas, laika, salygas turi tai gal ir gausis pigiau, bet mano atveju geriau ieskot pagamintus
siaip ant trumpintos vabalo bazes daro, bet komplektas su visom smulkmenom vistiek saliginai brangiai kainuoja, lyginant su kitom replikom dr, su tokiu gyvenimo budu tai pencija kazkaip nelabai tiketinai skamba
Leo, vat tame ir beda, kad prioritetu kitu siuo metu pilna
Baur - kaip manai ar vaziuotu 356 su gt ar sti matariuku?
tobulas sitas man