truksta silumos

truksta silumosŽliumbia

ar daug kam is jusu truksta silumos is kito zmogaus? ka daryt jei niekas neteikia tos silumos? gal galima paciam kazkaip jos susiteik?

…susirask miela drauge…Laimingas kuri tawe wisukeriopai pashildytu…

Nzn man irgi truko, bet kazkaip pradejau daugiau bendrauti su patinkanciais zmonemis elgiuosi priesingai negu kiti galvojo, keiciuosi ir kazkaip paciam idomu darosi gyventi ir dabar nepastebiu, kad truktu nors kartais norisi apsikabinti mylima zmogu gaila, kad jis toli gyvenaLiūdnas Ir ta draugyste palaikoma pokalbiais ir sms’ais

na laimiai man pasiseke sutikau nuostabu zmoguti Moteris,silumos pakanka,net gi atrodo kad kartasi buna jos perdaug Drovus

o kaip paciam tos silumos igaut - sunku pasakyt…kazkaip neteko buti vienisam…Nekaltas

Aha, radiatoriai nebesildo! Cha cha

tu durnas…?..Baisu

cia ji…Nekaltas

…agha…tiksliai… ash ir tada truputiCha cha

radiatorius galima bet kada pasildyt, nes gyvenu nuosavam name ne bute.Šypsena paprasciausiai neteiskim zmoniu del floodo. argi sunku ta floodo zinute praleist ir neskaityt?

radiatorius galima bet kada pasildyt, nes gyvenu nuosavam name ne bute.Šypsena paprasciausiai neteiskim zmoniu del floodo. argi sunku ta floodo zinute praleist ir neskaityt?

…o tu shaunuolis, kad ta pachia zhinute du kartus rashaiCha cha

as visai sutinku su TopJoy. man irgi panasiai yra su drauge. na siaip kas liecia isejima tai ne kazi kur cia galima nueit, nes cia ne miestas… jei butu mano valia senai kokiam kaune kiurksociau… ir jei taip butu manau netruktu tos silumos. dar 3m. cia pakentesiu, o jau paskui…

sorry katatoniaCha cha

prisiminiau save…ir as givenau nedideliam miestelyje ir buvau biskis padykes 9kas l;iecia Moteris),bet kai atvaziavau i klp,tai…Drovus Cha cha

Cha cha nieko tokio… wat…mano shiluma miega man uzh nugaros…o man stogas wazhiuojaPavargęs

jo… dar geriausiu atveju 3m… kaip matau, sunau, tu turetum mane puikiai suprast ir supranti del gyvenamosios vietos…

katatonia kodel tau stogas vaziuoja? paklausk gal vaziuodamas pro sali uzsuks pas mane Cha cha Cha cha Cha cha

o gal geriau but bejausmiu kad netruktu tos silumos?

…kad gal ne…Cha cha reikia geriau eit man bandyt prisispaust prie sawo knarkianchios shilumosLaimingas