Truko ciurnos raisciai

Truko ciurnos raisciai

Laba diena… Wa vakar nutiko tokia beda, truko raisciai esantys ciurnoje… Ech… na nesu medike, bet manau isivaizduojate kaip viskas tretu atrodyti. Dabar koja yra ideta i gipsine langete, kiek suprantu. Sake joje koja laikyti reikes apie 2-3 sawaites. Gal kas turejote panasia trauma. Labai noreciau, kad pasidalintumete savo patirtimi. Pvz po kiek laiko normaliai galejote vaikscioti, ar skausmas ir sugijus jauciasi… Bus labai dekui Šypsena

Na buvo ir man panašus bairis, tik raiščių nenusitraukiau, o tik gerokai pasitempiau. tai koja kaip kalade toje veitoje buvo, o langeteje prabuvau apie menesi berods. po to dar su elastiniu bintu vaikščiojau tiek pat Šypsena Galiu pasakyti, kad turės praeiti laiko, kol tau normaliai viskas atsistatys ir nebekils pavojaus vel i langetę šokti… velnias, tie raiščiai turi madą pasikartoti su panašiais bairiais…

jo jo jo… Koja kaip kalade ir visa pamelynavusi… Pasirodo ten dar ir kraujagysles man nutruko… O Raisciu pasitempimas yra tas pats kas ir raisciu itrukimas, bet ne visiskas nutrukimas. Internete skaiciau vat… O siaip koja i geraja puse aciu dievui linxta… kazkaip labai jau norisi rugsejo pirma eiti i univera… Visgi pirmi metai… Laimingas

Uzuojauta Tūsas. As toki malonuma apturejau lygiai pries metus, bet man nepasiseke su daktarais Kanda. Tai susigadinau koja visam gyvenimui. Puse metu prasikankinau su elastiniais bintais, nezinau kiek vaistu prigeriau, kiek tepalu sutepliojau, kol normaliai vaiksciot galejau. Ir dabar, kai daug pavaikstau sutinsta ir skauda. NežinauNenoriu taves gasdinti, bet draugiskai patariu, stenkis kuo maziau vaikscioti, pasisaugok kiek imanoma. Nebuk tokia beprote kaip as, kiekviena diena vis atrode, kad jau daug geriau, kad galiu eiti ir daryti viska ka noriu. Bet visiskai gerai bus dar negreitai.

welniaz… Nejaugi… Ne As negaliu vietoj nustygti, tai iki virtuves tai vel kur nors nulekiu… Negaliu taip guleti ramiai, nes ir taip jau is proto einu, nors namie sedziu dar tik trecia diena… heh… Bet kadangi noriu buti sweika… nuo siandien nebejudu… Gulesiu lovoj koja uzsikelusi ir viskas… gal pades… Nežinau