True :)

True :slight_smile:

kur sklendes? Užsispyręs

dr> bl klausiau kas cia per prikols su tom sklendem… o tai aisiu visas 3 masinas skerst kad rasciau Juokiasi Užsispyręs

civiku truksta lietuvoj?

ant bmw dyzeliu 3d ir 2.5d eina kazkokios sklendes,lyg del euro4 ,gerai nezinau,tai jos ten biski pachalturintai padarytos,iskliba aseles ir keliauja link turbinos ir stumokliu,o toliau pats supranti. va pas mane ju nebuvo,aciu dievui,pas kitus buna,vieni sako,kad su automatinem dezem eina jos,kiti kad bbi zino kodel eina Cha cha[forums.5series.net/topic/70452-removing-the-swirl-flaps-in-a-di esel-engine/page__s__86b27b2f663042933098ab24985e6e81](http://forums.5series.net/topic/70452-removing-the-swirl-flaps-in-a-diesel-engine/page s 86b27b2f663042933098ab24985e6e81)gal aiskiau bus

nu as jum pasakysiu… pirkit Hondas ir nereiks Ignoruoju Apsvaigęs del kazkokiu skelndziu Juokiasi Gerai

del aftomato kiek pergyvenciau Paplepėkim Mirkt

turi galvos skausma musus doktors kai bmw nusipirko Pavargęs

nu kad dar ne Špyga Cha cha

ieskau masinos! dr uz kiek jamei bmw? parasyk pm, ar verta man skelbimus vartyt tikintis tokio varijanto

ka ten slepti. pajamiau uz 4eur,ikisau su laistymais,dazyklom,nr,draudimais ,vaziuoklem,filtrais,tepalais ,kaladelem dar 2klt yra varianc,tuojaus linka numesiu

snd volvo s80 is po nosies nupirko Nustebęs

paruo ir man linka Šypsenaneparink cia manes del automato Liežuvis tfu tfu tfu aisku Cha cha

nu parodyk, paveizesim Tūsas

nebera skelbimo. buvo 530d 01m su odom,tv,rekaru. variklis blogai dirba. kaina berods apie 14klt

universalas? ir su kazkokia apdaila, sidabrinis? gide yra 525d 2001 metu juodas, bet turbina numirus, tai kazi kaip remontas tos turbinos

lyg ir… o kur citrina?

jeras> kokios masinos ieskai?

Citrina iskeliavo i daugpili pas brolius latvius, nenorejau parduoti jos, ale skelbimas idetas buvo atvaziavo apziurejo ir net nesidereje issivare Cha chaQrmis ieskau ne kibiriuko, salyginai ekonomiskos nuo 2000m.

auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/bmw-530/id-91670 6