True
kur sklendes?
dr> bl klausiau kas cia per prikols su tom sklendem… o tai aisiu visas 3 masinas skerst kad rasciau
civiku truksta lietuvoj?
ant bmw dyzeliu 3d ir 2.5d eina kazkokios sklendes,lyg del euro4 ,gerai nezinau,tai jos ten biski pachalturintai padarytos,iskliba aseles ir keliauja link turbinos ir stumokliu,o toliau pats supranti. va pas mane ju nebuvo,aciu dievui,pas kitus buna,vieni sako,kad su automatinem dezem eina jos,kiti kad bbi zino kodel eina [forums.5series.net/topic/70452-removing-the-swirl-flaps-in-a-di esel-engine/page__s__86b27b2f663042933098ab24985e6e81](http://forums.5series.net/topic/70452-removing-the-swirl-flaps-in-a-diesel-engine/page s 86b27b2f663042933098ab24985e6e81)gal aiskiau bus
nu as jum pasakysiu… pirkit Hondas ir nereiks
del kazkokiu skelndziu
del aftomato kiek pergyvenciau
turi galvos skausma musus doktors kai bmw nusipirko
nu kad dar ne
ieskau masinos! dr uz kiek jamei bmw? parasyk pm, ar verta man skelbimus vartyt tikintis tokio varijanto
ka ten slepti. pajamiau uz 4eur,ikisau su laistymais,dazyklom,nr,draudimais ,vaziuoklem,filtrais,tepalais ,kaladelem dar 2klt yra varianc,tuojaus linka numesiu
snd volvo s80 is po nosies nupirko
paruo ir man linka neparink cia manes del automato
tfu tfu tfu aisku
nu parodyk, paveizesim
nebera skelbimo. buvo 530d 01m su odom,tv,rekaru. variklis blogai dirba. kaina berods apie 14klt
universalas? ir su kazkokia apdaila, sidabrinis? gide yra 525d 2001 metu juodas, bet turbina numirus, tai kazi kaip remontas tos turbinos
lyg ir… o kur citrina?
jeras> kokios masinos ieskai?
Citrina iskeliavo i daugpili pas brolius latvius, nenorejau parduoti jos, ale skelbimas idetas buvo atvaziavo apziurejo ir net nesidereje issivare Qrmis ieskau ne kibiriuko, salyginai ekonomiskos nuo 2000m.