true story bro

true story bro

Taigi ir anime/manga tas pats ***** Juokiasi

tai kad ne man rods. bet čia reik kušliaus klaust

Užmačiau šitą paveiksliuką kitur ir galvojau kame čia šaknys. MGS žaidimuose tai nemačiau superpapingų mergų. Visos jos ten normos ribose. Nei perspausta, nei ką. Kažkaip man nesiriša Šitas paveikslėlis su kažkokio amerikiečio sukurtu “stereotipu”. Ir dar. Pvz man labai patiko pirmųjų RE herojė Jill. Nei ten krūtinė buvo pabrėžta, nei užpakalis (kas įvyko nuo 5 re žaidimo). Anyway, drystu labai prieštarauti šitam teiginiui. P.S. Olga Gurlukovich išvis žaidime su neskustom pažastim. MGS2 Reidenas specialiai tokių bobiškų bruožų padarytas ir t.t.

Xujovas pavyzdys žodžiu.

Haha anime manga tas pats Juokiasi Gerai Patinka man kai šneka nei to nei ano nematę JuokiasiKlaidingas paveiksliukas:freewebs.com/duksmaster13/photos/Disgaea/_LARGE~1.JPGwallpaperpimper.com/wallpaper/Games/Disgaea/Disgaea-17-IWOC LOLBZV-1920x1200.jpgmoetron.com/myjunk/Makai_Wedding465.jpg Cha cha

tai vaikas koks paeme belekoki azijieti game developeri ir uzrase antraste Cha cha

Kushliau, o tu sneki net nezinodamas ka as mates, o is to ka mates, tikrai didesne dalis yra oversized kaip turi but. Bet aisku kai tu ant loli pasineses tai aisku ten nerasi nieko oversized Juokiasi

Geriau baik tu nusišnekėt Mirkt

nu gi visiems aisku, kad bewbs sell. tokiame jau pasaulyje gyvenam. o kad kiekvienas japanese leidejas deda stora subine bei didelius papus tai cia visiska netiesa, ka ir kushlius bando irodyti Cha cha

A jo dabar bandau prisimint vakarietiškus žaidimus ir ten esančias moteris… Cha cha

muziqaz tiesą sako. Nereikia net įrodymų. Visalaiką man įdomesnės veikėjos buvo natūralesnių proporcijų. Aišku ir žavesnės tuo pačiu. Aišku kekvienam savas skonis. Čia kaip iš to anekdoto: “svarbu ne dydis, o kad žmogus geras būtų” Juokiasi Ir tinka ne tik moterim. Nekaltas

Šiaip kas liečia žaidimus tai man rodos, kas liečia USA kultūrą, tai JAP moka tai geriausiai atvaizduoti mass medijoje. Raumenys, krūtys, ir t.t. Geraigoo.gl/r6wCMgoo.gl/wT6fjgoo.gl/3joPZ25.media.tumblr.com/tumblr_m0jvxuQe2S1rqu8j9o1_500.png Didžiausi amerikiečiai yra japonai… Arba jie tiesiog viską hiperbolizuotai viską atvaizduoja… Jei krūtys tai lipa per visur, jei raumenys, tai ir belenkokie ir t.t šiaip tai man tai patinka. Tiek ir anime ir hentai pilna tie papai lipa per visur… Nesvarbu, kad čia skiriasi kažkas. Cha cha Turbūt Donatelas turėjo tą mintį.

Ogrish, na tereikia pazieti siuolaikiniu azijietiskos kilmes zaidimu su moterim, kuriu bewbs yra su sprendzinom Cha cha bet toli grazu iki kiekvieno zaidimo su bewbs

ai, paimkit tomb raideri paskutini, normalus tie papai ten Cha cha

nu siaip laros krutine normalaus dydzio, ir plius netabaluoja kaip kituose zaidimuose Cha cha

media.gamersoffan.se/2013/02/Lara-Croft-evolution-tomb-rai der-6 890254-2560-774.jpgi190.photobucket.com/albums/z103/journeytoavalon/LarasEvol ution Chart-1.jpg2.bp.blogspot.com/-J1KIGqKZHbA/UF-ZBBAQbsI/AAAAAAAAAGo/oFk 4v8mQ kGs/s1600/LaraEvolution2.jpgfc07.deviantart.net/fs70/f/2013/009/9/6/the_evolution_by_p edro_ croft-d5qxi09.jpg

ogrish as nekalbu apie praeitus zaidimus, as kalbu apie dabartini. bet vienoj fotkej matosi apie ka as kalbu

na papu judejima manau lengviau simuliuoti negu plauku Cha cha Cha cha Cha cha

Net yra kūrėjų (tecmo), kurie specialiai varikliuką krūtinių judesiam sukūrė. Mirkt