TRIS DIENAS TRIS NAKTIS

TRIS DIENAS TRIS NAKTIS

LINKIU A.F.N. PARODYTI VISUS SAVO SUGEBĖJIMUS , ALAUS ŠVENTĖJEAlus IR NE TIK ŠVENTĖJE BET VISURŠypsenaKietasMirktCha chaLiūdnaPiktasNustebęsKietasApakęsLiežuvisAš nekaltasGeraiBlogaiŠirdisSudužusi širdisBučkisGėlėsMoterysVyraiPaskambinkDovanaAlus
ATE IKI PIRMADIENIO!!!

Jo,mes su SUPERCLEAN iseinamLiežuvisCha cha be primadienio dziedai ir moteros-musu galit nelauktCha chaCha chaCha chaKietas

nu nx ta alaus svenete paskutine kiek prisismenu kazkur pries 2 metus tai baigesi tuo kad prisigeriau prisipiso kazkoks asilas tai reikejo kumscius leist i trasa nu nx gana man tu nesamoniuLiūdnaKietas

oi bet ten gi siaubas kox tai kruwos girtu absoliuciai zeme grajbanciu snukiu… Aš nekaltas

Ką gi mes su tavim jau parodėm savo sugebėjimus.Ni gal aš dar nevisiškai pasireiškiau,bet dar bus tų progųTaurėBučkisŠypsena

LiežuvisCha chaBučkisGėlėsGerai

kiekvienam savo !!! siaip tai procentaliai labai nedidele dalyviu dalis graibe ta zeme Šypsena xe xe … o ir snukiai- labai jau reliatyvi savoka Cha cha

nors as asmeniskai esu uz mokama iejima i tokius renginius!!! Kietas

*pimp…*um ta pensija… jai valit tai valit… beje bignai i aky vistiek gausi Šypsena)))

Nu gal ir valit bet jau panasu kad i pensija jom metas

tai ne nx Šypsena

itariu valyt Laimingas