Trio

Trio

ir jie mus valdys

nu ir ką, vis geriau nei koncervai Juokiasi

Kusliui- kad tu kita ryta paskutini karta gyvenima pakakotum

haha širsta dalbajobai Juokiasi

sakai geriau nei koncervatoriai?, a kuom koncervatoriai buvo blogaj? Cha cha

Kuom blogoai visi mato išskyrus dalbajobus ir vagis Juokiasi

kusliau- durniai ilgai negyvena- ruoskis…

kusliau, nu tai acakyk, kuo blogai? neleido subankrutuoti saliai, nepasiunte visu nx, nepadare graikijos. pradejo realius veiksmus del energetines nepriklausomybes (terminalas, tiltai, atomine) - vel blogai. pradejo is vagiu gariuniniu ir mesiniu reikalauti popieriu, staiga padidejo oficialiosios juju pajamos. vel blogai. o tai kas geriau butu?!

Čia šitas klubas man kaip geros nuotaikos injekcija, ateini pažvengi iš durnelių ir geriau pasidaro Juokiasi va yessuz dar vienas durnelis atėjo paloti JuokiasiBuriatai tai jum su poršu jau nedaug liko reiškia JuokiasiPutokitės dabar putokitės visus 4 metus Juokiasi Aš dėl savo sąžinės ramus, nei už agurkus nei už lakūną nebalsavau kaip ir ne už koncervus.

tai acakik i klausima dalivi, ir, uz ka balsavai? Cha cha

tokie beviltiški tik už paleckioką balsuoja… Juokiasi mažiau kreipkit dėmesį, eilinis trolis, kuris ir Kiaulė šikną atsuktų, kad tik dėmesio gautų Juokiasi

A tolkas koks,kad tu uz suvirinimo aparata nebalsavai…Oi bus dar rokiruociu.

Buriatas vis apie paskutinius dalykus kliedi… Nekaltas gal senis jau anapilin ruosiasi, kad toki dalykai galvoj sukasi? Ufff tytvajmatj… kas mus pralinksmins? kas nuotaika kliedesiais pakels? Žliumbia Užsispyręs

paprašyk dvirkos, valkatos arba Kiaulė - jie čia asai šioj srity Taip

paziurekite - subrende zmones, pasikabino paveiksleli mlia ka gerai, kaip abisinai pries medziokle…Gvinejoje papuasai nubraizydavo smelyje antilope ir badydavo kokiu basliuku, vis nors 3D formatas ar kaip ten ji…

dzux aš ne toks durnas kaip tu kad už paleckį balsuočiau Juokiasi

Kushlius - komuniaga. Jis uz sasaldemokratus, tik prisipazint sarmata, kad sasal…

O as tiesiog zmogus…greiciausiai is DJiosios bukvos Velniūkštis AngelasP.S. reikes tokia vizitine pasigaminti “CHELOVEK INTERNESHINEL”

ne nesarmata, aš komuniaga ir man px Juokiasi