trilitrekas is shono

trilitrekas is shono

labai rimta ir kainos labai geros. ieskojom draugui bmw #er coupe nuo 2000m…kainos nerealios ir pliko,tai uzrodziau sita zokniuose,nebegali ismesti minties apie ja…o kaina kaip minejau tikrai smagi. kazin kaip rieda,buna ne automatu trilitriu?

kas cia pet aftamabilis?

nebuna,tik naujesni buna 6 begiu mechanai. kainos ju ivairios nuo bukles priklauso. juodi trilitriai brangiausi.

kaip ja tempia tas 3.0? siaip tai man dizainas ok Šypsena

na perspyrus per gaza ir susizeminus gerokai i sedyne iremia. 270 nm 1500kg tai pakanka visai. 0-100 ~8. nuo 100 iki 230 tolygiai uzkyla

Accordas 3,0 AT Cha cha

o kaip eksploatacija?

zelionke stovejo su visais bajeriais,berods apie 99metu,tai kaina lyg apie 5e sukosi…jei neklystu…nesu tikras del metu,bet kazkas panasaus…pliam ,man ir dizainas very ok

eksploataciniu daliu kainos labai normalios, va dezes motoro tai jau kosmines. kol kas kashyamos kalades susidejau, liqui moly tepalus supyliau, xado atf3 i deze ir shakes japoniskas sudejau.

Kaina labai itakoja ar amerikonas ar europietis, nes amerikonu dezes su variatorium ir yra bedu maisas. maniskis europa. siaip jie visi rinkti amerikoj, tik vieni skirti eu kiti usa. usa jie ejo 2.3 vtec arba 3.0 vtec. europoj dar buvo 2.0 vtec su mt

dizainas tai tikrai Gerai

beje, spoileriuka pats dejau, nes europiniai ejo beveik visi be ju. labai smarkiai keicia vaizda is galo.

bet biski dropo prašosi, ar nenori?

Gerai

ir taip jau kieta su 45 padangom, ne tam skirta kad dropint - man nemaiso, o del kitu nusispjaut. turiu sudropinta crxa iki negalejimo ir gana vieno siknakracio.

sitie su dizainu nesipyxta Gerai

geras požiūris, neik į politiką, sugadins gerą žmogų Cha cha

jei shtatska auto, tai V6 ir automato geriau neziureti. iki 2003 metu visos hondos, acuros su V6 turi didele problema automatinese dezese… nelaiko visiskai. o siaip labai liuks auto. taip pat viena is geriausia kaina laikanciu auto (statuose, nzn kaip ant evropos)

geda gondai 3.0 litro variklis, ir paprasto ekonomines klases sedano dinamika Šypsena aj, FWD juk cia Liūdnas