Trečio moderatoriaus rinkimai - sveikiname lorenso007 (PinkPanthera pasitraukė)
Balsavimas baigtas.
Skaiciuojami balsai.
Galutinis rezultatas
Pink Phantera surinko 69% nuo visu dalyvavusiu rinkimuose.
Sveikiname konkurso nugaletoja.
Bites+ administracijai siunciu Elektronikos forumo verdikta - Elektronikos Forumo dalyviai pageidauja kad trecias moderatorius butu Pink Panthera
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2user.show/80307-=(1681254
271
Tikiuosi adminai patvirtins forumo pageidavima.
Naujas moderatorius turetu pradeti darba arba rytoj, arba nuo 2004.05.01… kartu su Europos Sajunga… su kuo ir sveikinu.
kažką svarbaus praleidau
tautiečiai, jūs čia be reikalo … kodėl manęs nepasiklausėte? važinėjuosi maluosi po pabaltijį, gyvenu automobilyje, jūs ką … nepasirašau, prašau nepykti …
stverkit Daine už … va moderatorius
Ple apsijuokėm… Pzdc… Negaliu… Nei juoktis, nei verkt… Aš juk klausiau, ką mano kandidatai… O Pink visą laiką tylėjo…
Pasitraukus Paxui, tpfu, Pantherai, sveikiname lorenso007 Galvoju, kad taip turėtų būti
man abu jie prie dūšios
tegu tik kiaushai būna stiprūs ir vėliavą jam y rankas, tfu, trintuką…
nu geras to tai as nesitikejau
Kas Panterai uzejo ?
Gal DAINe persigalvos?
atu durnas ar tik taip prisimeti? aishkiai pasakiau-neturiu laiko su moderavimais užsimt. bent jau artimiausią pusmetį neturėsiu…
sveikinu lorenso007
sveikinu lorenso007
[quote]Kas Panterai uzejo
[/quote]
neužėjo, xybrycia, man net į galvą nešovė tokia galimybė, tai ir nesidomėjau, prastas iš manęs klubietis - pilietinė pareiga visiškai atrofavusis . dar būčiau siūlęs ramios_bitės, va ji, tai pamoderuotų
sveikinu lorenso007
Nu nereikia man apsimetinet…
Tai jei taip tai dekui uz sveikinimus visiem…
Aišku Valius dar nepatvirtino sveikinimų, bet… Sveikinu…
Dekui
Ziuresim ka Valius nuspres.
Na Jūs man patikot.
Valius neaišku kada išlys į įnternetą. Pas jį dabar striuka su šiuo reikalu. Patys dabar rašykit Bites+ adminams. Nors pradžiai siūlyčiau paskambinti Valiui
dariniz rašė:
Na Jūs man patikot.Valius neaišku kada išlys į įnternetą. Pas jį dabar striuka su šiuo reikalu. Patys dabar rašykit Bites+ adminams. Nors pradžiai siūlyčiau paskambinti Valiui
Pirmadienį taip ir padarysiu. Telefoną turiu.
Tvarka, nematau problemos.
Eiles tvarka, atsisakius Pink Panthera lieka Lorenso007
Su kuo ji ir sveikinam.
Informacija perdaviau Bitei plius, tik neaishku per kiek laiko bus sureaguota.
Iki