Trecia dlis jau ira.
Jau ira terca delis siaubo filmo absaliutnaje zlo sako kad labai idomus filmas.man patynka siaubo filmai.geras budas.
Absoliutus blogis. III dalis. Madam prisikelimas
Man siaubo filmai juokingi.
prie ko cia madam nesuprantu.
Hmmm nemaniau kad yra darkanciu lietuviu kalba.blogai.
rašo greičiau, nei galvoja
Homo sapiens visuomet pirma galvoja paskui raso.bet cia yra matyt kitaip.
Siaubo filmai , bet dėl šio galima ginčytis, jis nepanašus į tikrą siaubo filma.
Pamėginkit pažiūrėti Apokalipto, šis siaubo (taip pavadinta) filmas kitoks nei likę šios rūšies filmai. Žiaurokas odnako .
Man siawbo filmai BAISIAI siawbingi - dažniausiai jau apie filmo vidurį bent kartą apsimyžu ir dar apsiteršiu fekalijom iki ausų (tuomet man jau ne iki filmo), todėl, geriausiu atveju, tik trečalį jo pasižiūriu… Toliau žiūrėt nedrįstu.
Paskutinis čiotkas siawbiakas, kurį veizėjau, buvo “Pats Baisiausias Filmas 2”. Bliam, kaip baisu buvo… Ten tokiu zeimeriu galingu (benzo pjūklu rankiniu) sadistas panai kad pavarė per kušelį josios! Ai ai ai.
Neesu gerbejas ir retai kada ziuriu siaubo filmus. Jei norisi andranelino-paziuriu “Panorama” ar kokias zinias-ten pamatai ir isgirsti ne ka graziau kaip per siaubiaka.
Aha, per žinias daug siawbingo parodo. Brrr. Kaip per siawbiaką baisiausi dalykai pateikiami žmonėms išgasdinti, o dar tas viską siaubiantis Europoj uraganas Kirilas… Ai ai ai.