tranzuotojo etika
kai tik pradejau tranzuot galvodavau tik apie tai, kad man gerai butu,bet karta tokia panele man labai mandagiai papasakojo apie nerasyta tranzuotoju taisykle,kad atejas tranzuot kur kazkas jau tranzuoja visada turi atsistoti uz ju,ne pries.Nuo tada taip ir darau.Ar laikotes tokios taisykles? Ir siaip koks jusu santikis su kitais tranzuotojais? [cia prie didziuju miestu kur ju daug] Konkurentai? ar tiesiog nekreipiat demesio?
hėhė, čia bajeris būna, kad pamato pirmą, galvoja, reikia jiems sustot, bet pravažiuoja netyčia, tada sustoja prie taves. na buvo taip nesykį. temo būt apipistasm ir išpisusiam o dėl santykių - savotiški. kai tranzavom į roko naktis su žmona šiais metais, tai prie kauno susitikom malonų žmogų, ~28 metų. jis papasakojo istorijų, mane pavaišino rūkalais. o kai iš roko naktų tranzavom, tai stovėjom dviese su žmona, ir už mūsų trys vilniečiai. na tai mes nebuvom pažįstami, nei mums nei jiems nesisekė, o karštis joptvajumat, ~30, o dar prieš saulę stovim. tarp mūsų atstumas ~20 metrų. aš pradėjau mėtyt akmenis į stulpą, jie pamatė, ir kartu mėtėm. na po penkių valandų sustojo mums su žmona mašina, tai surėkiau chebrai tai, kurie iš vilniaus (kaip ir mes) “sėkmės, nenuleiskit rankų”. na tokie savotiški, bet draugiški. jėga
Px kaip vietos nera stok nors metru pries po trancuojanciu. Pvz. Is viniaus, galas ir priekis uzimtas, tai stoji viduri. O kai tiuleniai ir fifos stopina salia, tai koks reikalas nereikia etikos.
aghm iwairiai siaip jau
bet stengiuos uz wisu atsistot jei normaliai tarpais zmogai stowi ir yra wietos
nes gi wisiems pikta buna , kai stowi stowi , o cia shast ateina kasnors ir atsistoja pries tawe o po keliu min sustoja jam…
viena karta taip ziauriai susiparinau kai nuo vln atsistojo priesais boba su dukra, pora metru gal pries mane, ir pradejo stabdyt taip ranka mosuodama. ir ja paeme kas keisciausia kamazas kazkoks. mistika cia. siaip eidamas y eiles gala jei kas draugiskai atrodo paklausiu ar ilgai stovi, dar ka nors, zinau kad paciam smagu kai kas praeidamas uzkalbina. kai nuo tevynes toliau irgi smagu su kuom nors zodeliu persimest, kelio broliai vistik man viena tokia ‘sene’ tranzuotoja sake kad ‘niekad nepraleisk progos su kitais tranzintojais pabendraut’, esa patys linksmiausi nuotykiai ir pazintys taip atsiranda. ir siaip yra buve kad trasoje susitikus paskui labai smagiai pasitusint teko:]
ta taisykle tau tik i nauda! zinau tik tiek, kad dazniausiai sustoja tie, kurie nori pakalbeti, arba kurie zino, ka reiskia tranzuoti! labai svarbu kalbeti su vairuotoju
Taip, bet jei wairuotojas po tavo dziogios “labadienos” radija pasileidzia wisu imanomu garsu ( ir gerai jei tawo ir jo muzikiniai skoniai netycia sutampa
), tuomet telieka patogiai isitaisyt,pamirst wisus pliurpalus ir ziuret kad kur ne ten nenuweztu
Vat kaip tik dar ir del shitos priezhasties labai apsimoka stopinant pasiimti su savimi ir koky nors MP3 ar bent jau player’y (o dar geriau - du viename)
viena karta taip ziauriai susiparinau kai nuo vln atsistojo priesais boba su dukra, pora metru gal pries mane, ir pradejo stabdyt taip ranka mosuodama. ir ja paeme kas keisciausia kamazas kazkoks. mistika cia. siaip eidamas y eiles gala jei kas draugiskai atrodo paklausiu ar ilgai stovi, dar ka nors, zinau kad paciam smagu kai kas praeidamas uzkalbina. kai nuo tevynes toliau irgi smagu su kuom nors zodeliu persimest, kelio broliai vistik man viena tokia ‘sene’ tranzuotoja sake kad ‘niekad nepraleisk progos su kitais tranzintojais pabendraut’, esa patys linksmiausi nuotykiai ir pazintys taip atsiranda. ir siaip yra buve kad trasoje susitikus paskui labai smagiai pasitusint teko:]
ta taisykle tau tik i nauda! zinau tik tiek, kad dazniausiai sustoja tie, kurie nori pakalbeti, arba kurie zino, ka reiskia tranzuoti! labai svarbu kalbeti su vairuotoju
Taip, bet jei wairuotojas po tavo dziogios “labadienos” radija pasileidzia wisu imanomu garsu ( ir gerai jei tawo ir jo muzikiniai skoniai netycia sutampa
), tuomet telieka patogiai isitaisyt,pamirst wisus pliurpalus ir ziuret kad kur ne ten nenuweztu
Vat kaip tik dar ir del shitos priezhasties labai apsimoka stopinant pasiimti su savimi ir koky nors MP3 ar bent jau player’y (o dar geriau - du viename)