Transformeris
gal yra zinanciu kas per baudos gresia uz (dujinio) ginklo laikyma be leidimo bardacioke ir su guminemis kulkomis apkaboje?
tas pats kaip ir su paprastu koviniu
kalejimas
o ko bijai? kosmozo? reikejo mastyti pries rasinejant i 15 min
mirties bausme
protingu atsakymu bus?
nebijau as nieko, draugelis paliko, nes isskrido i UK ir palikom pardacioke pries metus, bet vat dedes policininkai papurte ir paeme
bardacioko mentai siaip sau nekrausto. tai ka jau ten prisimandravot? marcele skriaudet?
leidimą reikia įsigyti iki 2014m. jei turi tai px, be leidimo nei kulkų nei pačio ginklo tiesiog nenusipirksi, o dėl guminių manau nieko nebus, tas kad jos apkaboje dar nieko nereiškia. pas mane irgi skirtingos kulkos, garsinis pirmas, paskui dujos ir guma.
na esme buvo, privaziavo mentai naglai sedejom masinoj dviese 2h dienos, valgem pistacijas privaziavo busikas islipo 4 mentai vienas praktikantas, atejo atidare duris draugeliui iskart dokumentus sako ko siukslinat cia ir panasiai, kogero del praktikanto prisikabino kad koks nuotykis butu, sako turit saviginos kokiu lazdu ar dar sakau ne! liepe islipt ispurte masina bardacioke rado, revolveri su 1 gumine kulka viduje, leidimo nera, sautuvas pirktas pries metus is kitu ranku, sautuvas liko mentinej penktadieni teismas vat ir pistaciju valgymas
jo jo palikom, pamirsom… zinom zinom. pries kokius metus pas viena mestriuka atveze fokusa lyginti. atsidarius dureles prieky kelivio pusej ant grindu metosi puskos duslerka, ant galinio keleivio grindu - antra puskos duslerka. sake kai atvaziavo klijentas pasiimti masinos, meistrelis pinigus paeme net i akis nepaziurejes
sautuvas nebuvo pamirstas, tiesiog lektuvu skrido su savim gabentis negalejo, paliko man pasaugot ale… bardacioke gulejo ir tiek, bet va uzkliuvo zaliukams
aš su dujiniu vos sienos į BY nekirtau
Kadangi, dujiniame gumos, tai reiskia, kad jis perdirbtas o uz perdirbima, gausi arba bauda arba pasedet. jei irodysi, kad jis draugelio td tau nieko nebus. BK 255 straipsnis. O dujiniu registruot nebutina, iki 2013 uzregistruot reika.
O kaip tos gumines kulkos, kaip efektas jei but apsirengus siltai it su stora odine ziemine striuke? Man tai atrodo tokiu atveju efektyviau butu tik dujines
Tik db pamaciau, kad revolveris. Bauda gausi iki 300lt uz revolveri. ir teks priregistruot.
jis revolveris, gamykliskai skirtas saudyti dujom/gum pertvara yra bet ji kitokia mentinej sakiau, kad mano pirkau per skelbima pries metus ir viskas, draugelio i tai neveliau, dar jam bauda uzpaisys, kad palikineja tokius daiktus, nors jis ne jo vardu vistiek pirktas
ta registracija pagooglinau, tai iki 100lt bauda, bet del gumos kaip? nes esu kazka girdejas, kad apkaboj negali tureti guminiu soviniu, pats mentas sake butu buve dujiniai soviniai butu nieko nebuvo, tik del leidimo gal kibtu, bet buvo guminis
draudziama eksplotuoti gumines kulkas ne namie, sode gali laikyt su guminem, mieste draudziama, o uz tai, kad laikomas ginklas ne seife arba ne prie zmogaus, t.y. numestas bardacioke irgi gali bauda ipaisyt, bet atrodo db baudu nesumuoja(bet neisitikines).
o sautuvo konfiskavimas, toks dalykas gali gresti?