Na nutariau savo zaibuciui pataupes nupirkti lietus ratukus, kokius grazesnius.NA dabar vazineju su R14 paprastais ratasi, bet galvoju gal kokius R15, ar R16 lietnykus reiktu pasiimti, kaip manot?O nuo kokios masinos jie man tiktu?Pas mane 5 skyles, pas kokia masina butu dar toks pats skyliu isdestymas kaip pas manaja?Ir kokius lietus ratus labiausiai pasiulitumete?Nes kazkaip uzsimaniau, kad pavasari mano masiniukas atrodytu ne vien isplautas ir isblizgintas, bet ir kokius ratelius grazesnius turetu
Pas tave tarp skyliu 100mm, o tai retas varantas, kiek zinai tai tinka nuo Golf3 Gti (ir tai ne nuo visu) ir nuo alfos. Siaip tai Kauna yra automobiliu turgui, o kitur (jai ne nauju) tai sunku rast.
Nuo mazdos tikrai netiks, tinka tau nuo SAAB, SUBARU, GOLF VR6, TOYOTA CELICA, bei aisku nuo kito CAMRY. Jei ka, tai kaip tik turiu parduoti R-16 AEZ ICON 5 nuo celicos 5x100, ratam dar nei metai nesueje (pirkau MELGOJ, mokejau 1640 lt "ble beprotis buvau" Dabar kaip tik nuimti, isplauti ir ziemoja sau garaze, kaina butu 1000 lt be padangu. Jei domins rasyk arba cia arba i privata.
Kas del kauno turgu ir t.t. tai patikek as kokius 3 men. ieskojau 5x100 ganetinai retas ismatavimas, poto nervai neislaike ir nusipirkau naujus…
Nu as tave pilnai suprantu kad tau daugoka, blyn juk tikarai ne nauja perki, bet tu mane irgi suprask, mokejau kosmusa uz juos todel dabar nesinori pigiai atiduot.
Ir istikruju tik dabar atrodo kad daug kainuoja, va ateis pavasaris tai jie uz 1000 drasiai parsiduos, nes tada visiem reiks. Tavo pasirinkimas zmogau, tau ju per prievarta nieks nekisa.