Toyota Supra Twin Turbo
Car: Toyota Supra Twin Turbo Course: Trial Mauntain (priespaskutinis posukis pries finish’a.) 600ag isgavau. smagi masinele
nice
…, how much?
whaxaxaxa…
Gran T pasirodys kada ant PC ar nebesulauksim?
su pakaba truputeli padirbek daugiau. ten viska reikia perreguliuoti kad mashina pradetu normaliai valdytis. ishjungti visas pagalbas, nes jos nemokanchiam gal ir padeda, bet jau patyrusiam maisho. vat tada gal ir rezultatai ir pasijaus. gran turismo zhaidime galios didinimas NERA pagrindinis pergales aspektas.
o is kur tu zinai kad pas mane ijungtos pagalbos ir ar pakaba keista ar pan?
Jumaxas su didziausia uzuojauta turiu pranesti kad nesulauksim, jei ir sulauksim tai nebent labai gero PS2 emuliatoriaus
Click, be pagalbu naujokas toki zhveri ~600a.g. sunkiai suvaldytu, juolab kad tai yra FR mashina. reikia padangu geru na o del visu tu ishjungimu ash tikrai nieko nematau, bet matosi, kad pakaba nereguliuota- chia faktas. pamatys tavo foto daugiau zhaideju indesiu savo mitsubishi evo III. pamatysi kaip atrodo reguliuota pakaba. P.S. kai nusiperki sport pakabos paketa ish pat pradzhiu priekyje pagal nutylejima buna didesnis ratu ishvirtimas. kaip matosi foto pas tave taip ir yra. P.P.S. pasizhiurejau, ale pas mane lygiai tokia pat garazhe stovi.
650a.g. ten yra.
reiks pabandyti kaip vazhiuoja zhveriukas.
nu jei ka tai as nenaujokas. nebent 2 metai patirties tau mazai dar nieko nesakau varau su pagalbom ir nelabai as ten reguliuoju tuo pakabu, taciau tikrai vaziuoju gerai.
Click, katik ja ishbandzhiau… ir zhinok yra pilna pukshte daug geresniu mashinu GT4. grazhiai shonu i posukius eina, bet tuom visas smagumas ir baigiasi
P.S. turesiu pnigeliu, reiks ish eBejaus pirktis GT4 gida. tikrai noretusi pavartyti ir paskaitineti kas ten gero parashyta
tai juk nesakau as kad ji geriausia man Silvia '99 (S15) geresne daug uz sita. Nors ir silpneste daug