Total war

Total war

Nu va patvarkiau prūsų armiją pagaliau, su ~2500 užpuoliau, krito kaip musės Cha chaPaaiškinkit kas yra tas protectorate? Courland kažkokie, ant manęs pastoviai šoka. Jau ir allies daugiau susiradau. Aj dar tiesiog kaip tikras kubilius privedžiau šalį prie bankroto ribos Cha cha Geraižaidimas

O kaip rusams baigesi? Cha cha

Nesamonė, Kirkilas privedė.

as irgi manau, kad kirkilas. Iki seimo rinkimu tylejo ir nieko nesake…

Abu tiedu is to pacio molio drebti.

As pirma tobulinau viska, dabar pradedu kovas, sluoju viska kaip reta Paplepėkim

As dar Prusu neiveikiau, nedauk truko , tai is mano armijos liko ne kas, o Rusai neateina i pagalba, sukciai

Tai kas tas protectorate yra? Rusai biški krutėt pradėjo, ant švedų raunasi Cha cha

A protectorate, in international law, is an autonomous territory that is protected diplomatically or militarily against third parties by a stronger state or entity, in exchange for which the protectorate usually accepts specified obligations, which may vary greatly, depending on the real nature of their relationship. However, it retains sufficient measure of sovereignty and remains a state under international law.

Tai nesuprantu ko jie mane puola?

Tai kieno jie protektoratas yra? Gal su jų šeimininkais (protektorium) nesutari Šypsena

Nežinau Cha cha Mano gal Cha cha

teisiu blyn pas tave remi pazaisti sito gerio Cha cha