torciukas
Mano Musiuko gimtadienis
a nykstukas teber dar kazi?
yra kaciukas, nuo torto
nu as apie ta, kur zuvytes akvariumuose budava ir voveryte vitrinoj
ne ne, tai tera tik Fortas Oze, po zaidymeliu X-Planete
Gražus torčiukas … Man irgi tokio reiktų… 2
Babyt, as visad uzsakineju kaunieciu Gulbinienes imones tortus, jie labai labai skanus, bet standartiskai papuosti taip kaimietiskai, kad net bloga ziureti. Si karta uzsakiau torciuka skanu, bet kiek graziau papuosta (nepuostas butu kainaves kokiu 70 lt), sis gi kainavo 230 lt Reziumuojant noriu pasakyti, kad niekada gyvenime nebeuzsakinesiu to grozio, kuris isbrangina, ta mase, uzdeta ant virsaus tera cukraus kazkoks darinys, net i burna neimu, nezinau, bet paprastai to ir vaikai nevalgo. Manau geriau tureti torciuka kukliau papuosta, bet skanu, nei skanu, kuris pakastas po visais sitais vadinamais groziais
Tai jau tada pati pagaminsiu…,žinoma ne tokio grožio bus…
geriau pas visokias namudininkes uzsakinet. as tai visiskai nevalgau tortu, bet pries kokius 5-6 metus ikalbejo mane naminio napaleono paragaut(ten su melynem visokiausiom i tak dale)- aikanasnaxyu
, dar db pamientam…
yra labai skaniu tortu, tikrai, bet norint isgauti vaizdeli, reikia juos padengti ta nenormalaus saldumo cukraus ir dar bala zino kokia mase, taip, jie grazus, bet praranda bet koki skoni. todel as nuosirdziai uz tuos tokius be nieko, trupiniais apibarstytus nors nieko nera skaniau uz rukytos mesikes skoni su duonyte, svoguniuku, cesnakiuku, pomidoru ar agurku, o jei dar cerkute gero gerimelio
amziu uzrasot, kad nepamirst
vaikai renkasi ir jie nusprendzia, mums gi tevams, belieka susimoketi
Musyte, o ne ne geriau vaikus parint ta linkme, kad vuo geriau atsisakom to gimdienio torto, o tas babonytes sunukam i kacukam…? juk vaikus paveikt nesunku, ir, beje, tai butu super teisinga kryptis… aisku, atrakcijos irgi reikia, pvz nuvaryt pripirkti visko uz tas lave, nuvezti i prieglauda, paaiskint kokie jie kruti, kaip jie padeda, tas jausmas yra axyujienas . vat irodyt negaliu, bet duociau bibi nukirsti, kad vaikams tikrai daugiau tolko butu, nei is to torto uz 230lt.
nakciau, sutinku su tavimi simtu penkiasdesimt procentu, vyko pas mus peripetijos del suniuko isigijimo Deimutes gimtadieniui, nesakysiu kas uzsistauge ne ne, arba suo arba as… zdz sudetinga sitam reikale, nors mintis apie kitoki gimtadienio sventima puiki, aciu tau. Tautmiles prieglaudele yra mano drauge, kreipsiuos i ja
kai padedi, tai ne maziau padedi ir sau. man pvz pzdec kaip nervelius apramina sitie bajeriai, ir koks geras jausmas po to buna. nu bet as senas gi, seip indulgenciju ieskau del savo nuodemiu, o vaikams… cia isvis super asmenybes raidai. investicija ne tik i tas prieglaudas, bet ir i savo vaikus.
niekada nesupratau tokiu tortu
kuo sis tortas Vycia skiriasi nuo tavo asmenines raumenu foto pries veidrodi?
Vycia, i veidrodi pasizurejai?