???
???
cia aisku gal ir kvailas klausimas… bet ar tiesa kad jai uzdedi ant masinos didelius ratus r18, r19… yra didele tikimybe kad greiciau subirs deze(ypac jai automatine), sankaba ir t.t… …Ant golfo uzdejau 18 ratus ir dabar durnos mintys puola… parduot juos ir pan… Nes ir vaziavimas nesmagus, per laikrasty pervaziuosi, jausmas lyg per sulinio dangty
nesinervuok ir neklausyk tu nesamoniu as, pvz, ant saviskes uzmoviau r17 su 40 aukscio padangom ir pacio rato aukstis gavosi apie 1cm aukstesnis su originaliais r14 ratais, tai jei logiskai pagalvotum, jokio pavojaus, bent jau dezei, neizvelgtum
jei masian nera skaiciuota tokiem ratam greiciau byra apkrovos didesnes varstai nelaiko pusasiu…ir t.t. dar padangos vistiek sugeria daly kelio nelygumu, o kuo maziau padangos tuo kencia labiau vaziuokle
r18 priesh r16. Didesnis neamortizuojamas svoris = xujovesnis pagreitis, xujovesnis stabdymas, pasibaisetinas vaziavimo komfortas, didesnes apkrovos pakabai, o jei padangos dar ir ytin zemo profilio - tam tikrose situcaijose galimai mazesnis sukibimas. Vieni minusai
Nu as seip irgi galvoju kad nesamone, bet pasake man zmogus kuris tikrai daug zino apie masinas… Pas mane irgi 40 …ir zinau kad jie beveik tokio pacio auksciu kaip ir 16 zieminiai(orginalus)… bet va ju plotis toks nevaikiskas;/… suprantu kad vaziuokle reiks daznai keisti, guolius ir pan… bet va kai pasake apie deze (nes automatas pas mane…) tai kazkaip susimasciau…
kompforto nera, bet isvaizda masinos …cia tas pats kaip ir su zeminimu, vaziuoji pt kaip per minu lauka, kaip su karieta bet viska atperka masinos isvaizda
…nu bet cia nesamone aisku
r18 pats savaime geros ishvazidos nekuria. Ypac su gezas edition OZais O golfo atveju, tie ratai dar ir RYSIAI perdideli.
jai dideli, grazus ratai nekuria isvaizdos tai kas tada ja kuria? tiuniginiai buferiai, priklijuojamos ziaunos, lipdukai visokie?.. …ir golfui 18 pats tas jai ka, 19 dar det gali, bet jau reiks kietint vaziuokle arba posparnius isimti…
ai, ilgai pagalvojus, tyliu
Ishvazida kuria dydis/plotis/ET ir galu gale pats rato modelis. Didelis ****as ir yra tik didelis ****as. Delto, kad jis didesnis uzh mazhesny ****a - grazesnis netampa. Teisingu ratu pasirinkimas gali buti neblogas galvos skausmas
as ir kalbu apie teisngus ratus
jo ble.t golfui 19 pats tas
nesakiau kad 19 pats tas! …turiu omeny kad 18 su zemom padangom labai padoriai atrodo ant golfo kaip manau ir ant daugelio masinu [biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1838481-=(16090 61756](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1838481-=(1609061756)
nu man tai cia nieko grazaus… kiek cia matosi, tai pats ratu modelis man
skonio reikalas… as seip norejau repliku 18… bet pabode jau jos ir nelaiko visai, ir uz ta pacia kaina nupirkau ronal`us ir dar su apynaujom padangom… man sitie irgi grazus
pamirsai apie vairo stiprintuva pasakyti, kad jam tokios apkrovos niocon.
vairo kolonele labiau kencia uz stiprintuva…