*

*

visai nieko Nekaltas Kiek ziuriu pavasario sezonui dauguma dizaineriu siulo laaaabai aukstais kulnais batus arba platformas Nekaltas

ech…kaip man ne prie shirdies tos siauros kelnes Veee

riesutines_akys> man tai tinka, uztat ir nesioju i batus susikisus Liežuvis esu macius ir kraupoku vaizdeliu su issokusiais lasiakais is tu dzinsu Baisus

na dar i ilgaualius sukistas gal ir nesiochiau, bet taip Nekaltas…o gal chia tik toks mano isitikinimas, kad man netinka. I kitus paziurejus, kam tinka lyg ir grazhu.

O man patinka.mano stilius.bendras vaizdas puikus.O ir batus ant aukšto kulno mėgstu, tik žiemai perku kitokius, o visiems kitiems sezonams aukštakulniai.

Dez, aukstakulniai Gerai, ash irgi juos be proto megstu Taip, tik ka daryti, kad kojos shitaip nepavargtu Nekaltas

riesutines_akys> Mano net zieminiai aukstakulniai Cha cha reik rast tiesiog patogius batus, kad kurpalius atitiktu Taip Tada galesi kaip as lakstyt per leda i trulikus Cha cha

F_A, n-nea, ash zhiemai turiu aukstus bet pilno pado dailiai islenkto. Matai, beda tame, kad man jei jau aukstakulniai, tai kulnas turi buti labai aukstas, turiu demisezonkes tokias, patogus atrodo, bet vis tiek koja pavargsta Šypsena

O nebandei specialius padukus paminkstinimui isidet? Nekaltas

F_A, o tu su padukais neshioji?

grazu Gerai

Man kažkaip nelabai tos kojos ir pavargsta, bet draugė va irgi padukus naudoja sakė jai patogiau. Šypsena. Na nežinau kaip ten ištiesų.

supah Gerai ne mano stilius, bet labai gražu

man irgi labai grazu, bet irgi sakyciau nelabai tinka siauros kelnes man, o gaila Nekaltas

grazu Niam niamtik gaila, tokiu batu nesideciau Veee as nelaiminga, kad esu auksta Nežinau

O aš laiminga kad esu žema net kai aviu neaukštakulnius Mirkt

labai graziai atrodo Taip bet va pati tokiu kelniu nenesiociau… visu pirma del to, kad jos grazu tik ant liesu kojyciu Flirtas nors panasias matavausi Taip pardavejas isgyre, kad lb grazu (bet cia jauciu visoms ta pati sako), drauge sake, kad tinka… bet vis tiek nepirkau… Neai kazkaip ne man tokias kelnes nesioti Drovuso va batai tai Gerai ir aukstakulniu niekada neatsisakau Flirtas

Lollipop> As irgi auksta (179 cm) Bet aukstakulniu nevengiu Cha cha Kodel ju vengi tu? Nekaltas

ash dievinchiau aukshtakulnius jei nebuchiau tokia aukshta (pakankamai), nes tada buna kad jei su zhymiai mzshesniais draugais bunu tj nejaukiai kazhkaip jauchiuosi… shitie zhiauriai grazhus!! ir maikuyte lb lb faina Šypsena)) o dzhinsus tay beveik tokius pahius turiu tai jau atsibode Cha cha