?

?

raketa pasiuncaiu tenai, nereikejo kaip nors ant jos uzsikabinti ir praslysti kartu, nes pro tas duris tiesiai neisina praeit

geras geimas tas Splinter Cell… ech, gaila sito neturiu…

pasok ir uzsikabink ant virves. sita misija nereali buvo Gerai

tik nuo kabinos dasieke - norejau jau koki masiniuka su deze pasistatyt Cha cha Daug dar misiju liko?

nzn, nes man bezaidziant viena karta susivare seivai, pradejau is naujo, perejau 2misijas ir vel susivare… Pradejau trecia karta. Nuejau jau nemazai, net neatsimenu kiek ten buvo ir vel susivare seivai… taip ir nebebandziau nuo vasaros zaist Pavargęs

Kaip cia tau taip vartos Cha cha Atsiust galiu, arba inete paieskok tikrai turi but,. Sita misija tikrai Gerai Bet nervina kad nelabai suprantu uz ka tuos sucess procentsu duoda - gavau ant sitos tik 53. ir zmoniu beveik gi neuzmusiau… Draugiskas buvau… Drovus

man tai kazkaip keistai su tuo splinter cell, pirma dalis nerealiai patiko, perejau, laukiau antros, bet kai pazaidziau kazkaip ir nedabaigiau.

Antra man ir kazkaip ne taip idomi kaip kitos buvo

as tai perejes pirma daly antra guli hdd bet nesuinstaliuota Cha cha o ant sito nerandu vienoj vietoj kur eit kur isoki i lifta pro virsu tokiam kambary ir nera kur eit Nekaltas

venom nu man siunte, bet kazkas ne taip buvo ir tu seivu nebuvo ijungus zaidima. Jei nesunku tai i rapidshare.de imesk ir i privata parasyk adresa. Dekui Šypsena

Mano seivu ir nebera po winu perrasymo Pavargęs

rapidshare.de/files/9997701/seivai.rar.html

dekui. Reiks gal ryt isirasyt ir paziuresiu veiks ar ne