:)

:slight_smile:

Va mano svajone, kai turesiu salygas butinai isigysiu Mirkt

jau i klozeta Liūdnas nuleisi? Liūdnas

Bite,tu ką į vonią darai? Baisu Drovus

tijja,šitokio nerekomenduočiau Mirkt Geriau kaimaną Cha cha

cia jau Nilas… zinai, man kaimano snukutis fainesnis Nekaltas

Man jie abu patinka,kiekvienas savaip… Laimingas Bet šitas tikras krokodilas Cha cha Kai paaugs dar nors 50 cm reiks tik su antsnukiu vedžiot Cha cha

na visi padarai yra savaip grazus Girtas bet man anas vistik grazesnis… Laimingas o shitam antsnukio turbut metalinio reikes, pagal uzsakyma daryto Juokiasi

Nežinau nežinau Nekaltas Pikčiurna Baisu,o jau dantys Baisu…o šokinėja Baisu Trumpai tariant ilgai apie tokį svajojau Girtas Apkabinimas JuokiasiDabar vonioj “sėdi”.Bandau papratint,bet kai įleidžiu šiltesnio vandens,tai atrodo beviltiška NekaltasPo pusmetrį į orą iššoka kai paliečiu nugarą Pavargęs

nu jio… kaip vakar per “animal planet” sake “nebandykit prijaukinti ju (aligatoriu/krokodilu) jie yra laukiniai gyvunai” Nekaltas

Manau ,kad prijaukinti tikrai nepavyks Cha chaBandau pripratint prie lietimo,vis lengviau paimti kai reikia… NekaltasVat antsnukį pritaikyt įmanoma Mirkt Cha cha

na tiek tai tikrai pasieksi Taip bet prijaukint iki tokio lygio, kad lakstytu palaidas tai manau nepavyks… Nekaltas

Galės lakstyt palaidas,galės Taip Bet tik mes negalėsim aplink lakstyt Cha cha

Cha cha Cha cha Cha cha

tai jau geriau turbut nepaleist, atai ateis koks svecias, o isheis be kokios nors kuno dalies… Nekaltas

na,tai su antsnukiu paleisiu Mirkt Cha cha

Juokiasi speju kad ir tas gali nevisada padet… Pavargęs Nekaltas

ale nagai tai aštrūs Niam niam Cha cha

Šitie nagais nedirba ir nagai visai neaštrūs Ne Jie gali smūgiuoti kaip boksininkai tik uodega ir griebti…

Seniai seniai skaičiau laikrašty: atrodo Australijoj, kaj kas, kas augina krokodilus, juos su pavadėliu į lauką vedžioja Cha cha Šiaip man kažkaip nesinori tikėt, kad jie VISIŠKAI neprijaukinami Nekaltas Į vardą gal ir neatsišauks, bet prie rankų priprast turėtų… LaimingasThat’s my opinion Drovus