<...>

<…>

labai jau muiline fotke

Panasonic DMC-FZ5 Iš meninės pusės tai čia kažko ypatingai nuostabaus neįžvelgiu. Nuotrauką dariau ne aš pats (tėvai pakeliavo Šypsena), tik truputėlį pataisiau: išlyginau horizontą, nes gana smagiai buvo pakrypęs, dėl to teko nukirpti kairįjį kraštą (čia manau minusas); tuomet dar nukirpau šiek tiek dešiniojo krašto, kad ta anga būtų nuotraukos centre. Mane labiau domintų jūsų nuomonė apie techninę nuotraukos pusę. Spalvos mane visai tenkina. Iš tikro netgi džiaugiuosi, nes patalpoje darytos nuotraukos atrodo pakankamai nekokybiškai - spalvos arba per blankios arba per ryškios.

2 JJuozas: šito fakto, be abejo, paneigti negaliu Šypsena

Ovat, kad centran tą skylę inkišai, tai ir yra blogai… JJ, ne visiems tėveliai 300-tukus perka…

nu cia is esmes negeris

BigBrother ir kas tau sake kad man tevai nupirko ta fotika? is kur tu istraukei sita nesamone? o zmones su muilinem ir juostinem ir skaitmeninem padaro tikrai neblogu kadru.

tarp kitko tėveliai čia savo ribotom reikmėms įsigijo Šypsenakas blogai dėl tos skylės sucentravimo, alternatyva? anyway, man labiau įdomu kaip spalvos jums ir pan. atrodo? kaip sakiau, pats aš ypatingai nesureikšminu šitos nuotraukos, tai neturėtumėt ir jūs to įsivaizduoti, kaip nevykusio bandymo padaryti kažką meniško Šypsena

BB, priskreto kaip muse prie ****o prie mano 300 …

2 JJuozas: aišku, kad yra daug puikių nuotraukų padarytų ir su paprastesniais fotoaparatais, bet čia ir yra tik *paprastas* atostogų prisiminimas.

truksta matyt galerijos butinems reikmems

kaip visad nepatenkintas jjouzas… siaip truputi matosi kairiame kampe issiliejimas… na optika visvien prastioka… ne visiems gi tevai 300-tukus perka Mirkt

JJuozas turbūt kruvinu prakaitu užsidirbo pats 300-tukui, todėl jaučia pilna teisę šnekėt apie muilines fotkes ir nemuilines…

nu visai smagu butu cia pabut o tokia foto manes visiskai nedomina…

Juokiasi tuoj apsišlapinsiu… Juokiasi

Kas link foto, tai galiu pakomentuot taip: 1. spalvų įvertinti tiksliai negaliu, nes žiūriu darbe, kur monitoriaus sureguliuot jau nebesigauna (senas ans jau…). Nors kiek matau, tai gana natūralios. 2. Nenatūralias spalvas pakoreguoja foto koregavimo pragramos. Todėl tai neapsprendžia fotiko galimybių. Nieko blogo tame nematau, nes galima pamiršt nustatyt reikiamą baltos balansą, o klysti - žmogiška… 3. Pati vieta, momentas yra įdomus, tik neįdomiai pateiktas… Viskas per centrą ir viskas centre… Kitaip tariant pasirinkta centrinė kompozicija… Tai yra neįdomu ir nepritraukia dėmesio… Yra išimtys, tik reikia žinot, kada jas panaudot… Apie kompozicijas ir t.t. gali paskaityti temoj: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/491742.49 1-=(1552028089](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/491742.491-=(1552028089) Pradžiai tiek…

tai jau jo…

Ačiū, pagaliau sulaukiau vertingų komentarų. Dėkingas Suvažinėk_Meškį ir BigBrother už paskutiniąją žinutę. !!! O visiems kitiems: jeigu nesugebate parašyti nieko protingo net apie blogąsias šios nuotrakos puses, tai geriau išvis nieko nerašykite! Atrodo, keletą kartų vienareikšmiškai pakartojau, jog nuotrauka nebuvo daryta tam, kad ją pateikti kažkokioje parodoje! Jau pirmojoje žinutėje paprašiau, kuriuos aspektus komentuoti. Prašom savo tuštybę, arba kitas patalogijas, prieš kurias net šiuolaikinė medicina bejėgė, demonstruoti kitur, pvz. forume “Apie viską”. Ponaitis -hexas- išvis turbūt proto galiūnas. Beje, jeigu manote, kad šita nuotrauka neverta absoliučiai jokių komentarų, tai kokio velnio čia po porą kartų reiškiate savo bevertę nuomonę?

pasitenkinai?

JJuozas,gali savo tinklalapį foto padarytį, taisykles sugalvosi ,kad gin die ne su muilinėm ir ne su mega muilinėm netalpintu, o vat su 300-tukais