:)

:slight_smile:

idomu kas chia tokia Liežuvis

mergichka neblogai matalina! ziurek burble atsargiai, mokykis stabdyt, rankena atsukt visi gali, o efektingai sustabdyt ne dazhnas!

Siero kalba jau su patirtim… Šypsena

cyc Cha cha

saunuole! tikiuosi ir apie mane kitais metais taip kas pasakys Cha cha

jo… man irgi keista buvo kad su visa shajke neatsilikdama vare, o speju dar nei 100 km nenuvaziavus Šypsena atsargiai… Mirktmokinkis is leto,… nes lakstyti su visais per raudonas, ne pats geriausias budas pirmiems kilometrams Laimingas bet tikrai galvojau kad kaij idesiu nuotrauka pagirsiu… likau suzavetas Mirkt

sierikas, pasefuokit jus ja ir apiberkit patarimais,atai kazkaip pries kauna nepatogu Cha cha

shefuojam shefuojam tu nesijaudink Cha cha

O sulciu megeja Laimingas (klausykis ka tau senoliai porina, tai niekada neismoksi vaziuot Laimingas) Nu proto ribose aisku… Malacius shejp… Labas Apkabinimas

neteko su jumis shian pasukt rateliu po miesta, bet komentarai pagirtini visu Nekaltas Cha cha neperlenk lazdeles burblyte… geriau leciau bet uztikrintai Taip

O! Cha cha Nepastebejau kaip ji vaziuoja bet siaip viskas ciki, aisku kas yra kas jau zino tai belieka tik su protu viska toliau daryt Mirkt

nu tik nereikia moralo!!! pirma diena ir as lekiau kaip akis isdegus. Antra jau pradejau galvot po truputy o po savaites jau “ramios bites” prasidejo. nekalbu kad po pirmo crasho isviso baisu buvo net ant 50 vaziuot kai eismas didelis… Labas

oj kiek moralu Cha cha bet aciu visiem Apkabinimas P.s. wildchild cia vadinasi "atsiusiu fotke i e-mail ane ? Cha cha "

pas tave rasho : Mail Delivery Report

aisku, nu tegu buna tada cia ta fotke Šypsena

burb turbut one.lt naudoji aniia? su varganais 5mb… Šypsena

raiki avazineti labai labai atsargei Šypsena nzn kai per raudona du nuruko pro mane tai nelabai pasijutau smagei debilai pagalvojau ka vpadlu pastoveti Šypsena 0.5min

Y visai ne Liežuvis gmail su 1000 mb Liežuvis tik kad wildchild i hotmail’a siunte Nekaltas

MrGorgeous per raudonas nelakstau, man tikrai nesunku 0.5 min pastovet ( tiksliau pasimaivyt Cha cha ) prie sviesoforo… cia wildchild tik pagrazino the story Laimingas