?

?

man padejo HDD perinstaliavima ant Win2000. Kolegai teko keiti RAM, o dar kitam ir motinine… Nors ir dabar tas kompas megejas pasmiginet…

:confused:

Shi langa ishmeta kai tik pradeda intstaliuotis Windows 64bit. Kompo specifikacija tokia : MB: Asus k8n Nforce 3 250 CPU: AMD 3000 64 bit. 2.01ghz Ram: 512x2 ddr 400mhz 3200 pc Vga: Radeon 9600XT, 128MB, 500Mhz

Bender Ram’a ash buvau ishemes, nes pas mane du po 512 tai buvau ishemes ir viena ir kita pagali. Sheip matka neturetu buti bloga nes nesmigdineja nieko.

Liūdnas taip ir pas mane mestado kaip noredaviau irasyt XP bet as juejau pas drauga ir prijumges HDD irsasiau XP pas save Cha cha ir dabar visksa ok Cha cha

[Officer] Bet tada juk blogai irenginius atpazysta jei ant kito kompo susiintalini?

as nauja harda pirkau, tai per pusmeti tik viena karta kazkodel toks buvo issokes

[darbuotojas] Ne sheip tas b ue langas darbo metu neshokineja, bet ash bandziau naujesni WinXp 64bit evuliushina det. Ir vo neina :confused:

pas draugeli tas pats buva, tai tas dare bileka… keitineju ramus, motina ir t.t. galu gale biosa perrase… lyg ir susitvarke… Nekaltas

Valio jau viskas asq ush tai dekingas [Vezliu] [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/378402.46 1-=(612839715](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/378402.461-=(612839715) jei kam butu panashiu bedu su win xp 64bit!

o šeip kur rasti tų klaidų kodus?

forums.pcper.com/showthread.php?t=345482 . Shios klaidos koda kashkokiam forume man rado [Vezlys], bet sheip butu idomu kur butu rasti kodus. Tikrai butu vertinga svetaine