?
ar jausis skirtumas tarp 31 ir 33 dB? be to pas mane cooler’is be pastos o perkant cooler’į reikia žinoti jo aukštį, plotį, ilgį? ar čia jei socket’as atitinka tai ir cooler’is tam socket’ui pirtaikytas? jei sutampa socketa’ai tai galiu drąsiai cooler’į dėti ir viskas atitiks? ar reikia dėti tokį koks buvo? ačiū
p.s. pas mane tas TITAN TFD-6010H12C
garso skirtumo tikrai nejausi, ilgis, plotis, aukstis katrais neatitinka, nes maiso maitinimo blokelis, is akies pasiziurek ir tada rinkis, del tos dantu pastos tai supratau, kad jos isvis nera :] blogaj tada, eik i bet kokia kompu parduotuve, geriau mazesne irten sakaj, kad reikia, turi duot uz dyka, nepersistenk jos dedamas, nes kuleris neausins taip, kaip jam reikia, uzteplioji pastos uzdedi kuleri ,pilnai ji prispaudi, kajp jis stovi kada pc buna ijungtas, tada nuemi ir ziuri, kad jis nebutu ne kiek nuslinkes nuo proce virsaus i sona, jej taip yra, tai nuvlaj proca sonus ir dedi vel kuleri, nu sejp man atrodo, kad ir pats zinai, kajp reikia viska daryt, nes nezinantis tikrai neimines kulerio ir neardys savo pc =]] cel pacio ventiliatoriaus, tai paziuek ar jis perpucia tiek pat oro per sekunde, kiek senesnis, jej daugiau, taj dek drasiai, jej nerasi tokio dalyko, taj pasizek savo proco temperatura su sisoftware sandra programele, poto pakeites kiuleri. nu manau supratai kaip[viskas turi but =]]
matau, kad parasyta, jog tas desnis ventilatorius pernesa 18.40cfm, dabar tex ieskot kito kiulero detalesnes charakteristikos =]]
tai ką šitas spire megarock II netiks į mano kompą? jei taip tai ką vien dėl matmenų? ar dar ko nors daugiau? kas tas cfm?
o šitie cooler’iai iškart su radiatoriais parduodami? blem, tai tie matmenys jaučiu viską ir sušiko…
cfm tai yra oro vienetas penestas per sekunde [nu pvz isivaizduoji dideli ventiliatoriu karsta vasaros diena, ijungi ji ir jis per sekunde ispucia puse kubinio metro, tai kitas ventiliatorius, kuris sukasi leciau arba jo sparneliai mazesni, jie ispucia 0.4 kubinio metro oro, t.y. maziau, todel jis ausina blogiau], nu isivaizduoji tikiuosi =], na tiks ar ne, as negaliu pasakyt, ce jau tavo akiai sprest =]] seip tu kiuleriu nemazas pasirinkimas yra tikrai ivairiu, seip jie dydziu nesiskiria, nes matau, kad tau reikia iki 3.2Gz. jej pas tave procas 600mhz ar panasej, taj tikrai netiks =], bet jej 1.5ghz yra tai tikrai tiks, nes ju dydziai mazai kuo skiriasi. sejp logishkai pagalvojus turetu tikti ir tilpti, nebent pas tave keisas labai mazas ir ten viduje viskas labaj sugrusta. jej atsidarius keisa maitinimo blokas bent kiek uzstoja kiuleri ish virsutines kiulerio dalies, t.y. is tos puses, kur yra ventiliatorius, taj tada pries eidamas pirkt gali ishsilupt savaji kiuleri, bet da kart pabreziu, jej pc tavo nera labai senas, o procas apytiksliai daugiau, nei 1.5ghz, taj tikrai tilps =]
viskas paaiškėjo, nes prieš tai tave buvau ne taip supratęs pas mane šiaip p4 1700mhz socket 478, ir maitinimo blokas NĖ KIEK neužstoja kulerio - nuo maitblokio iki kulerio viršutinės dalies dar atsutuma sbeveik per tris gerus pirštus
taigi ten to kulerio jis neužstoja…
o tas megarock jei su radiatoriumi parduodamas, tai tas radiatorius normaliai ant proco užsidės , anea? nebus per didelis ar per mažas?
o dar: tas mano kuleris tai taip durnai įkištas, reikia ten tokias svirteles paspausti ir tipo turi išsimauti, bet reikia kažkaip specialiai išimti, nes neina ten pirštų įkišti, reikia tokį daikčiuką suspausti, negaliu tiksliai pasakyti, bet pats aš ten niekaip tų svirtelių neatidarysiu
kaip ten galima atidaryti? reikia kažkokio specialaus įrankio
gal supranti ką aš tau čia sakau ir žinai kaip tą kulerį ‘‘išlaisvinti’’?
Jei dar neturi nusipirkes coolerio, tai pazvelk i nauja titan ausintuvu serija. Dabar pradejo eit ausintuvai su auksto profilio ventiliatoriais, kurie prapumpuoja daugiau oro, o garsas mazesnis.
Einstein pažiūrėsiu p.s. o kaip man tą kulerį nuimti?
bandyk atsuktuva ikisti ir palenkti ten ta sh… kur reikia paspausti =] tikrai tiks tau tas kiuleris ti dar pabreziu, kad pastos butinai reikia, pgereja ausinimas =]]
kulery tai aš dar net nenusipirkau, kai nusipirksiu, tai viską stengsiuosi padaryti
p.s. man tema apie cooler’į - [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/270391.46 1-=(1171932027](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/270391.461-=(1171932027)