=]]

=]]

oho kokia didele foto Cha chasimpatiska… Gėlė Šypsena

Aciukas Drovus

jo-kelnes grazios Cha cha

Plaujkus nusikirpaij? Apakęs Apakęs Žvaigždė

kaj subresi busi grazi pana

Niu neblogai Cha cha

Mirkt

na jo siaip tai fainai atrodai…man ir kelnes patiko Taipplacios Nekaltas tik kzk man pilwukas nelabai. Nežinau kzk negraziai atrodo… Nekaltas na siaip as priekabi.gali demesio nekreipti,nes sese ismoke sakyti wiska ka galwji.nes jai labai swarbi nuomone paie jos figura ir rubus…tai as jai kai paporinsiu…tai wa…

To balta katyte: Niu simpatiska gi simpatiska tu. bet kiek kartu dar reikes klausti kiek tau metu??? Ar tau yra labai mazai ir nenori issiduoti ar tau yra daug ir atrodai jaunai ir irgi nenori kad kas tyciotusi or smthg?

Nepazhystu baltos katytes,bet bent ish fotkiu ir komentaru ji man kazhkokia labaj miela atrodo wa… Taip Laimingas

kabinsiu, o nuo kada forsai su tokiom kelnem?

trepango , jo zinau kad grazios Šypsena Temide ,nenusikirpau Necia as susirisus plaukus ir jie biski ishsileijdo Šypsena cinkas , jo gal gal… Mirkt agadio ,as zn kad neblogaj Cha cha miawksiaMirkt keptuwyte ,aj pilvukkas taj nzn kas jam nutiko Nekaltas Nežinau Cha cha o seijp gali kritikuot kiek nori… motorolerDrovusnjuz aciu aciu Mirkto taij ka is fotkiu nesimato kiek man metu? Cha cha Ishdeekus , aciu Šypsena ievOSKA , nu nepasistiebus Nebet seijp su bataijs ant auksto kulno Cha cha nu gal nelabaij ten kulnas bet vistiek Nekaltas Šypsena shrnz , kabink jaj nori Cha chair ash nesakiau kad ash forse, ir kuo blogos shitos kelnes?jos man tik placios, bet neprimena banglishku Ne Veee

faina faina ta Katyte Cha cha Mirkt

Grazi katyte Taip Taip Taip

aciu chesteri ir pilka_katyteMirkt Apkabinimas Cha cha

wiskas ciki Mirktnu blyn as toku kelniu irgi noriu Žliumbia

Gerai

na wat ir man patinka tawo kelnes…tik kodel jos nepanasios i bangliskas??? o kiek tau metuku??? Nekaltas Nekaltas Nekaltas: