Aš labai pavydžiu vištai - Jai nereikia pas dantistą, Nesportuoja, o sveika… Duot per snapą jai, ar ką? Bet - už ką?"
kazhkas chia man atrodo neten pataike…
AS!!
MESKIT MANE LAUK
Jej nori bano( ) rasyk moderam privaciai o nekur tokiu temu
ne taip lengvai tas banas dalinamas - reikia prasyma su anspaudu i namus nusiusti tema paliksim, tik autorius galetai dar papildydi erlicko eilerastukais, seip sitas nesamone - bet gera nesamone
ne visiem suprast erlicka
nesamone, bet LAAABAI gera nesamone
labai teisinga nesamone
yra labai nemaza tema skirta erlicko kurybai. temos autorius dviveidis. galima buvo pasireiksti ir ten.
patinka…!
ka tu supranti?
gal ir galima butu buve, jei butu zinota.negi knistis per visas temas ieskant kur man pasireiksti?
nagi nagi, pradekim tardyti vieni kitus kas ka supranta
Pastebėjau, kad lietuvis, išėjęs miškan, pasijunta geriau nei mieste. Taip yra dėl to, kad miške daug šakų, ir ant kiekvienos gali pasikart. Svaiginamas neribotų galimybių jausmas!
o kas daryti… ajshku kad ieshkok…negi kaj noresi parashyti koky nros posta kursi atskiras temas…
~
Jusu paslaugoms paieska
ir, pries kuriant tema bent jau perzvelgti reiketu ar nera kazko panasaus pirmame temu simtuke jei jau paieska pasinaudoti taip labai tingisi. Temos tos pavadinimas labai konkretus ir labai aiskus. jei butum pasivarginusi kokia minute (cia maximum), tikrai butum radusi.
TOKIA DIENA Dangus apsiniaukęs kaip asilas, Krinta lietus it nesveikas. Einu… Europon ar Azijon – Nežinau ir žinoti nereikia. Danguj groja Bachas vargonais – O gal tik perkūnija griaudžia. Vėjas - rugsėjo ligonis – Švokščia pageltusiais plaučiais. Gandras plasnoja į rojų, Varnos - ant mėšlino kupsto. Gandrui, matyt, hemorojus – Niekaip negali nutūpti…
eee.pala.o ka ne?
gerai jau gerai.kartis neisiu.as lietuve.