Padekit, kas galit. Atsilyginsiu. Dar moderatoriau, padaryk šitą temą skraidančia.
he he…negalima taip juoktis is zmogaus nelaimes…pazek foto kaip ta pavogta mazule atrode…uj kokia grazi pupyte buvo…
aš ir nesijuokiu. pupytė buvo ir pražuvo. gal dar atsipirks už pusę kainos… bet tegul dabar pabando moderas ištrinti šitą mano temą - pažiūrėsiu, kaip jis atrodys prieš visuomenę… tegul jis pabandys ištrinti visas panašias temas…
Mariau, jei solidarumo nerodai, tai patarciau slepti savo nepasitenkinima kuo giliau. Zmogui nelaime, tikisi jis bet kokiomis priemonemis atsiimti savo turta.
Bangoj pasirode tikrai daug geru zmoniu, kurie kiek gali padeda, o tokie kaip tu turetu slepti savo nepasitenkinima
, juk ir paciam taip gali nutikti. Nelinkeciau niekam, Tau taipogi, bet niekas neapsaugotas.
Mieli moderatoriai, siulau bent jau uzrakinti tema. Nematau cia jokio pagrindo jus smerkti, jei taip pasielgsite.
blt pus*durnis reiketu tau i galva duoti uz tokius bizpridelus,moderui patariu porai savaiciu bana paskolint kad apgalvotu savo nesamones
Teisingai
Keshuk!!! ka darai??? trink tema!
Blin kokie ziuriu visi solidarus, uajauciantys ir t.t… net bana siulo zmogui ishreishkusiam konstruktyvia kritika. Bet principas lieka: jei vienas tipelis gali deti cia savo reklama… tai kodel kitiems negalima ?
Dazniausiai naktimis as miegu, todel nepriziuriu kas cia prirasinejama. Deja kad ir kaip kam nors nepatinka kolkas sprendimus trinti, netrinti, baninti ar rakinti priimu as. Del skraiduoles savo nuomones nekeisiu, ji dar pakabes. Autoriui ir kitiems: jei nepatinka iseikit…
mariau, netrinu temu del ju isliekamosios vertes. o tu kokia savaite pailsek nuo mano blogo moderavimo. po savaites kai jau noresi ka nors protingo parasyti forume rasyk man i privata atbaninsiu. Pagarbiai, Keshukas