,

,

,

Nu akumai tai prasti gana - kažkas pasipelnyjo. Krauti nuo 1 iki 20 val priklausomai nuo pakrovėjo. Matematika tokia: pakrovimo_laikas (valandomis) = 900mAh * 1.4 / pakrovimo_srovė Pakrovimo srovę rasi ant pakrovėjo užrašytą. Jei pakrovėjas automatinis, tai pats išjungia. Jei ne - krauk apskaičiuotą laiką arba žiūrėk, kada akumuliatoriai pradeda stipriau šilti - reiškia įkrovė. Beje, kelis pirmus kartus rekomenduotina akumuliatorius gerai (pilnai) pakrauti ir pilnai iškrauti.

Pirmus tris kartus krauk, ilgai, palik nakciai apie 12-15 val. Poto pirmo naudojimo iskrauk iki galo ir vel ilgam palik, ir taip tris kartus, kol “prasimankstins” baterija, savo maksimalu turi Mirkt

Palygini 2300 ir 900 ir verkti norisi… Juokiasi

Šypsena su juos pakrovėju, 2300 krautų 2 paras LaimingasPacituosiu susirašinėjimą - gal kam bus naudinga info:

Reiškia: kai 4 elementai, tai 50mA, kai 2 - 70mA 12mA skirtas 9 voltų baterijoms (kitoms) Taigi, jei krauni 2 elementus iškart, tai: 900 * 1.4 / 70 = 18 valandų - tiksliau iki 18 val. kai 4 elementus: 900 * 1.4 / 50 = iki 25 val. pakrovėjas labai silpnas, tad kraunasi lėtai, bet užtikrintai. Tas laikas yra maksimalus galimas - t.y. kai kraunama visiškai iškrautus elementus - taip ir rekomenduotina daryt, kaip rašiau. Ir atsimink, kad krovimo pabaigą gali nustatyt pagal labiau šylančius akumuliatorius.

Pas mane 2300 pakrauna per 7-8 valandas Juokiasi

tai reikejo is anksto sakyt kad tokiu nepirkciau Veeetik neapsibliauk Žliumbia

pas mane 7.4v 650mah pasikrauna per ~2val. tiesa, issikrauna irgi panasiai Liūdnas

Geriausiai klausk pardaveju pas ka pirkai, nors gal atydziau apziurek pakuote ir instrukcija, ten turetu rasyti viska. Pas man yra 4 akumuliatoriai2300 ir kraunasi jie 16val. beto ir pats pakrovejas parodo kad jie ikrauti buna.

ir kas ten net apsiputojes aiskino neperseniausiai, kad AA tipo akumuliatoriai rulz, o Li akumai - sux? Canon Li akumas kraunasi max 1,5h.

Aš aiškinau. Ir vėl tuo įsitikinau. Buvau žygyje, sunaudojau 3 komplektus akumų ir saują batarkių. Jei būtų Li akumai - jie kainuotu brangiau už patį fotiką (ir žygį). Na, bet jei $ perteklius, Li aišku geriau.

Turbut 75% ikrovos. Kaip ir telefonuose- “greitas” turistinis ikrovejas ikrauna apie 75%, bet uztat greitai. Kai neskubi, verciau butu krauti pilnai… kazkur 3 valandas MirktO kas draudzia pirkti AA tipo Li akumus?

Is to galima sugalvoti ir kita klausima- o kiek atminties kortu uzpildei? Anos irgi kainuoja Mirkt

Skaitmeniniai fotikai turi monitorių ir mygtuką ‘delete’ prastoms nuotraukoms išmesti, jei nežinojai Mirkt tam rozetė nereikalinga

aha, nu ir papasakok kur tokius matei ?

aisku gali buti niuansu, bet vidutiniskai licio akumas pilnai pasikrauna per ~2val.

o tas monitorius, kaip zinia, oru maitinasi ir akumo neiskrauna Šypsenaane?

Taip Canon Li akumas ir pas mane uzsikrauna iki 1.5 val.

Taip. Ir dar 5 kartus pakartokit. Beje mano Sony Li pasikrauna per 3 val. Nes yra didelės talpos. O šiaip pakrovimas priklauso ne nuo akumuliatoriaus, o nuo pakrovėjo. Visi Li akumuliatorų pakrovėjai yra super duper brangūs hi-tec - kainuoja apie 100lt. Tokios pačios kategorijos AA akumuliatorių pakrovėjai šiuos taip pat pakrauna per 1.5val. Pigūs krauna ilgai.