…zhinaj…3 metu grejt pripras…vat kaj rejkejo paajshkinti 12 ir 10 metu pacanams kodel negyvensiu kartu…ir taprdury ishgirsti tylu: "tėti, neisheik"…aj…AlusAlusAlus

tikiuosi kad man taip nebus Nekaltas suprantu kad vaikuciui sunku tai paaiskinti bet kai uzaugs ji supras viska …

tai tik dirbi kitur,ar gyveni kitur su kita seima???jei dirbi ,tai cia nieko blogo,juk pinigelius seimai uzdirbi,taip ir reiktu paaiskinti vaikeliui ,o jei gyveni - cia jau blogiau…gaila vaikucio…nors ne man teisti …

taip…bet is kitos puses,kaip jauciasi vaiko sirdis,kai sako tuos zodzius…

bandyk keist darba jei i manoma, o jei darbas geras, bandyk seima prie saves arciau perkelti…

mano tetis jureivis.nuo gimimo matydavai ji per metus 3 menesius.kai budavau mazha dazhnai mamos klausdavau kodel tetis su mumis buna labai retai,bet papraschiausiai man buvo paaishkinta,kad jis uzhdirba pinigus ir taip turi buti.pripratau prie to ir net priesh kitus vaikus nebudavo geda pasakyt kodel nera techio,tada buvo kaip pasididzhiavimas,kad tetis jureivis.dabar taip pat namuose pabuna 3 menesius ir vel i jura,papraschiausiai visi pripratom…

na tai tavo vaikas dar labai laimingas kad mato tave bent savaitgaliais o pas mane namuose gyvena 2mergaites 4 ir7metu kurios tevu(abieju) nemate jau metus laiko ir dar tiek pat nematys,bet jom yra paaiskinta kad teveliai yra isvyke i kita saly uzdirbti pinigeliu namui,rubeliams irtt.ir nera jokios problemos jos viska puikiai supranta.Ir as pati uzaugau be tevo ir nesijauciau nepilnaverte,nes man buvo viskas paaiskinta,jeigu to nesugebat padaryti patys paprasykit psichologu pagalbos.Mirkt