©
Neseniaj grizhau ish atrakcionu…Mhhh…Bishki pasisupom su broliu, o wisi kiti pinigaj ishlejsti wisokiems zhajdimams. Shaudymas ir kitox sh. Tachiau namo parsineshem 4 zhajsliukus. Du Mies Pukuotukus. Wienas50cm aukshchio ir wienas kokiu40cm, miegantis ant pagalweles. Ir dar du ishtraukem ish tokios mashinos…Shuniukas, ir kazhkokia neajshki pelyte. Zhodzhiu buwo zjb. Labaj dekoju sawo broliukuj…
Ishlejsti tikraj nemazhi pinigaj, tachiau taj tas kajnawo…Ishwiso ten palikomwirsh 160lt…Na o ka Jus manot apie tas linxmybes?
Jej kartojuos sorry, nesinaudoju paieshka
vau pavydzhiu
kietai kai buvau mazha, su teciu vaziuodavau…
turiu ir dabar daug zhaislu
didelius ir minkstus
Visokiu losimu, zaidimu tai nemegstu, bet karuseles tai . senokai nebuvau…
160Lt
Tikrai ziauriai daug
Nepatinka.
vazhiuosiu sekmadienii…ir ant kokioo bajsiausiu zhiauriausiu lexiu.kad kepenys pro burna ishllektu beskrajdant karuselese
Kiek galit skustis?
Pavyzdingi naujokeliai…
uj man jie patinka…
loterijose nieko nelaimiu… sia vasara seska ir blolis laimejo po meski, o as nieko…
o patys atrakcionai man patinka… aisq tai kas yra cia LT tai yra *****, bet kurnors kitur (pvz.Vokietyjoje(kiek girdejau) yra visai faina…
Šiandien buvau, bet išlaidau tik 15 litų Bet buvo verta, it was great
Siaip tai man patinka loterijos bet tik toms kurioms nereikia pinigu moketi.Vat visai neseniai berods pries dvi savaites paradoje infobalt laimejo omnitel’io kepurele ir zaidimas visishkai niekuo nekainavo
nu nu kodel gi?
atrakcionai priot
Manau i atrakcionus galima nueit bet kokio amziaus,na bet ziurint i kokius,i kokias gulbes jau nebenueisi
Bet kad man taip po 160lt palikt,tai butu tikrai faina…
Mes kažkada su muzika Vokietijoj visą dieną atrakicionų parke buvom, ir tai nespėjom visų išbandyt (nu į daugelį po kelis kartus ėjom). Va čia tai atrakconai, o pas mus beveik nieko gero nebūna. Pasato 3 supynes ir džiaukis
man patynka atrakcionai
kiekviena vasara kai buna vazhiuojam
Atrakcionams
niu linksma buna atrakcionuose. Bet pavyzdziui siemet Klaipedoje buvo atvaziaves Ceku atrakcionu parkas tai ten visi atrakcionai iki 7 metu vaikams. Klaipedieciai jei kas buvo pries kokiu 3 metus gal atsimenat buvo "Evaliusinas" ar kazkas panasau vat tada liux buvo bet ten buo Olandu atrakciinai. Na del tu zaidimu tai kai biski mazesnis budavau irgi islaisdavau daug pinigu ant ju

vakar vilniuj buvau tai ten tipo atsidare vakar tiktai atsidare lunoparkas praejom pro ji ir tikrai su niekuo nekilo noras suptis
krc gaidys ne parkas