©

©

Niam niamNeseniaj grizhau ish atrakcionu…Mhhh…Bishki pasisupom su broliu, o wisi kiti pinigaj ishlejsti wisokiems zhajdimams. Shaudymas ir kitox sh. Tachiau namo parsineshem 4 zhajsliukus. Du Mies Pukuotukus. Wienas50cm aukshchio ir wienas kokiu40cm, miegantis ant pagalweles. Ir dar du ishtraukem ish tokios mashinos…Shuniukas, ir kazhkokia neajshki pelyte. Zhodzhiu buwo zjb. Labaj dekoju sawo broliukuj…Bučkis Ishlejsti tikraj nemazhi pinigaj, tachiau taj tas kajnawo…Ishwiso ten palikomwirsh 160lt…Na o ka Jus manot apie tas linxmybes?

Jej kartojuos sorry, nesinaudoju paieshka
Cha cha

vau Apakęs pavydzhiu Nekaltas Cha cha

kietai Gerai kai buvau mazha, su teciu vaziuodavau… Mirkt turiu ir dabar daug zhaislu Girtas didelius ir minkstus Myliu

Visokiu losimu, zaidimu tai nemegstu, bet karuseles tai Gerai. senokai nebuvau…

160Lt Apakęs Apakęs Apakęs Tikrai ziauriai daug

Nepatinka.

vazhiuosiu sekmadienii…ir ant kokioo bajsiausiu zhiauriausiu lexiu.kad kepenys pro burna ishllektu beskrajdant karuselese

Kiek galit skustis?
Pavyzdingi naujokeliai…

uj man jie patinka…Cha cha

loterijose nieko nelaimiu…Mirkt sia vasara seska ir blolis laimejo po meski, o as nieko…Liūdnas

o patys atrakcionai man patinka…Taip aisq tai kas yra cia LT tai yra *****, bet kurnors kitur (pvz.Vokietyjoje(kiek girdejau) yra visai faina…Tūsas

Šiandien buvau, bet išlaidau tik 15 litų Cha cha Bet buvo verta, it was great Laimingas

Siaip tai man patinka loterijos bet tik toms kurioms nereikia pinigu moketi.Vat visai neseniai berods pries dvi savaites paradoje infobalt laimejo omnitel’io kepurele ir zaidimas visishkai niekuo nekainavo Taip

JuokiasiJuokiasi nu nu kodel gi? Šypsena

atrakcionai priot Taip

Manau i atrakcionus galima nueit bet kokio amziaus,na bet ziurint i kokius,i kokias gulbes jau nebenueisi Juokiasi
Bet kad man taip po 160lt palikt,tai butu tikrai faina…

Mes kažkada su muzika Vokietijoj visą dieną atrakicionų parke buvom, ir tai nespėjom visų išbandyt Nekaltas (nu į daugelį po kelis kartus ėjom). Va čia tai atrakconai, o pas mus beveik nieko gero nebūna. Pasato 3 supynes ir džiaukis Cha cha

man patynka atrakcionai Niam niam
kiekviena vasara kai buna vazhiuojam Niam niam

AtrakcionamsTaip

niu linksma buna atrakcionuose. Bet pavyzdziui siemet Klaipedoje buvo atvaziaves Ceku atrakcionu parkas tai ten visi atrakcionai iki 7 metu vaikams. Klaipedieciai jei kas buvo pries kokiu 3 metus gal atsimenat buvo "Evaliusinas" ar kazkas panasau vat tada liux buvo bet ten buo Olandu atrakciinai. Na del tu zaidimu tai kai biski mazesnis budavau irgi islaisdavau daug pinigu ant ju

[quote] na as labaj nowreciaw nuwarytLaimingas, bet neturiu su kuo...Nežinau Niex nenoriNe [/quote]

vakar vilniuj buvau tai ten tipo atsidare vakar tiktai atsidare lunoparkas TūsasTūsasTūsasTūsas praejom pro ji ir tikrai su niekuo nekilo noras suptis NekaltasNekaltasNekaltasNekaltas krc gaidys ne parkas BaisuBaisuBaisuBaisu