[...]

[…]

Kaip buvo, taip ir yra, mazumos diskriminuojamos, taip ir neformalai - diskriminuojami…ir daznai vis kam nors uzkliuna ta apranga, tampa pajuokos ar apkalbinejimu objektu…todel dauguma, prijauciantys neformalams tieiog bijo ar drovisi delto keisti stiliu…bet argi tai sazininga?Ne

Zinok nieko nepakeisi bent 10metu tas lietuvoj tikrai bus

As tai nesitycioju ir neapkalbineju, bet sakyk, ka nori, klynas ties keliais juokingai atrodo. Ismusu pora dantuku pagaves ir jauna, besiformuojanti asmenybe supranta, ka dare ne taip Nekaltas

zinau kad nepakeisiu…lioodnaNežinau nesu neformale, bet prijauciu jiems, todel lioodna kai su jais taip elgiamasi…Nustebęs

niuz jo…Nekaltas

Tai visi normalūs lietuvių pacanai dubasina visokius gaidžius.GeraiTaip

normalus lietuviu pacanai?..Apakęs

Juokiasi Clandestino GeraiAlus

zinai, ziurint ka tu vadini normaliais lietuviu pacanais…tuos skustagalvius vaikezus?..tuos kurie apsimeta labai kietais bet ishtiktuju tokie nera?..

Man tai dzin kas kaip nesioja svarbu as zinau kas man patinka taip ir nesioju o diskriminacija buvo ir busLaimingas

Kaip tai nera? Piktas Ash kietas!

"Neformalai" del to ir neformalai, jog yra NE FORMALUS. Kai kas ishvaizdos neformalumo pakesti negali ir tokius dalykus bando NE FORMALIEMS zhmonems mesti ish galvos tam tikru buku ar smailiu daiktu pagalba.

pagavo klyna neformalas turbutCha cha

o kam ką nors keisti? Vaikštau kaip noriu ir į nieką nekreipiu dėmesio…

siaip idomu kuom skyriasi hipi nuo neformalu/>

istikruju net nezinau…Nekaltas bet kiek zinau, hipiai nepriklauso neformalams…

TO CLANDESTINO:
ka reiskia tavo zodziais gaidys…???

neformalus diskriminoja tik forsai, nes jie tūpi kaip taburetės, nors ir mano kieti esą. Ir nereik aiškint, kad vargšus neformalus visi stumdo, išjuokinėja ir muša, o šie kaip dera maniakiškiems krikščionims tylia kenčia ir velka savąjį kryžių - buvau neformalas ir turbūt širdyje juo likau, bet kiekvienas žąsinas pamėginęs mane užkabinti susilaukdavo atsako ir susilauks ateity. Kaip šauksi taip ir atslieps. Dauguma neformalų kuriuos pažįstu turi pakankamai savigarbos, kad pastovėtų už save tiek žodžiais, tiek ir jėga.Baisu

juk nesakau kad vargshai neformalaj, visi juos skriaudzia ir t.t. bet tikrai yra nemazai atveju, kai nukencia neformales merginos…galbut del to, kad merginom sunkiau apsiginti…Nustebęs