Žvaigždė

Įsivaizduokite tokią situaciją Liežuvis
Šiandien jum vienintelis seminaras. Jus jau susiruošėte eiti, jau vienoje rankoje laikydami konspektus, kita rakinate duris… Staiga suskamba jūsų mobilus. Jum atsieliepus, pasigirsta pažįstamas grupioko balsas ir praneša jum , kad seminaras neįvyks, nes susirgo dėstytoja… Kaip jūs tą minute jaučiatės?
P.S.: remtasi realiu įvykiu Girtas

vat butent taip - Girtas

O jei rimtai, tai labai labai labai super buna, nes dar neteko dalyvauti seminare, kuris butu idomus ir kuriam butu kaip reikiant pasiruostaLiežuvis (is mano pusesDrovus) Mirkt

pradeciau sokinetiŠypsena)

Hm…Nekaltas 1)konspektu i seminarus nesinesioju
2)del vieno seminaro i univera nevarau
3)Duok Dieve,kad seminaru butu kuo maziauŠypsena
va taipLiežuvis

Nekaltas Šiam pasiruošta buvo… Šypsena … nekaip… Nekaltas

hmm… mintis Cha cha

Deciau i kelnes is laimes, ypac jei seminaras pas dekanaCha cha (cia taip pat remtasi realiu faktu,deja dar tokio dziaugsmo patirti neteko)…

oi, tada greiciausiai varyciau pas ta drauge (ar kita) arba ji pas mane ir varytumem kur i gamta (jei geras oras) ar siaip kur nors Cha chaTaipTaip

Matau tu fuxeTūsas

jap Liežuvis

Aha, panasiausiaMirkt
pas mane budavo taip:1 kursas - ruosiames is vakaro rimtai, truliku vaziuojant pasikartojamApakęsCha cha
2 kursas - pasiskaitom pries seminara Nekaltas Mirkt
3 kursas - nebeskaitom, pasiskaitysdim pries egzaminaCha chaCha chaCha cha

Sveimkinu grįžus į bangą… Šiaip tai aš džiaugčiausi, kad nesužinojau to atėjęs i universteta Liežuvis

ZinauTaip ober fuxai jau guletu girti svesdami seminaro nebuvima…o fuxai rasoNekaltas

būūūtent Laimingas

Kas per daiktas yra ober fuxas?:v

Juokiasi ir ne tik rašo…

Antrakursis… tas pats nagliuosias studentas, kuris ką tik iš fux’o išlipęs ant kito fux’o varo Liežuvis

vyresnieji kursai Laimingas

nesijuok tau iki ober fux’ų dagyventi reikia Liežuvis