Įsivaizduokite tokią situaciją
Šiandien jum vienintelis seminaras. Jus jau susiruošėte eiti, jau vienoje rankoje laikydami konspektus, kita rakinate duris… Staiga suskamba jūsų mobilus. Jum atsieliepus, pasigirsta pažįstamas grupioko balsas ir praneša jum , kad seminaras neįvyks, nes susirgo dėstytoja… Kaip jūs tą minute jaučiatės?
P.S.: remtasi realiu įvykiu
vat butent taip -
O jei rimtai, tai labai labai labai super buna, nes dar neteko dalyvauti seminare, kuris butu idomus ir kuriam butu kaip reikiant pasiruosta (is mano puses
)
pradeciau sokineti)
Hm… 1)konspektu i seminarus nesinesioju
2)del vieno seminaro i univera nevarau
3)Duok Dieve,kad seminaru butu kuo maziau
va taip
Šiam pasiruošta buvo…
… nekaip…
hmm… mintis
Deciau i kelnes is laimes, ypac jei seminaras pas dekana (cia taip pat remtasi realiu faktu,deja dar tokio dziaugsmo patirti neteko)…
oi, tada greiciausiai varyciau pas ta drauge (ar kita) arba ji pas mane ir varytumem kur i gamta (jei geras oras) ar siaip kur nors
Matau tu fuxe
velniooxtis rašė:
Matau tu fuxe
jap
velniooxtis rašė:
lynx19 rašė:
Sunnylt rašė:
vat butent taip -O jei rimtai, tai labai labai labai super buna, nes dar neteko dalyvauti seminare, kuris butu idomus ir kuriam butu kaip reikiant pasiruosta
(is mano puses
)
Šiam pasiruošta buvo…
… nekaip…
Matau tu fuxe
Aha, panasiausia
pas mane budavo taip:1 kursas - ruosiames is vakaro rimtai, truliku vaziuojant pasikartojam
2 kursas - pasiskaitom pries seminara
3 kursas - nebeskaitom, pasiskaitysdim pries egzamina
lynx19 rašė:
Įsivaizduokite tokią situaciją
Šiandien jum vienintelis seminaras. Jus jau susiruošėte eiti, jau vienoje rankoje laikydami konspektus, kita rakinate duris… Staiga suskamba jūsų mobilus. Jum atsieliepus, pasigirsta pažįstamas grupioko balsas ir praneša jum , kad seminaras neįvyks, nes susirgo dėstytoja… Kaip jūs tą minute jaučiatės?
P.S.: remtasi realiu įvykiu
Sveimkinu grįžus į bangą… Šiaip tai aš džiaugčiausi, kad nesužinojau to atėjęs i universteta
lynx19 rašė:
velniooxtis rašė:
Matau tu fuxejap
Zinau ober fuxai jau guletu girti svesdami seminaro nebuvima…o fuxai raso
carra rašė:
jauciames fantastiskai![]()
būūūtent
velniooxtis rašė:
lynx19 rašė:
velniooxtis rašė:
Matau tu fuxejap
Zinau
ober fuxai jau guletu girti svesdami seminaro nebuvima…o fuxai raso
Kas per daiktas yra ober fuxas?:v
velniooxtis rašė:
lynx19 rašė:
velniooxtis rašė:
Matau tu fuxejap
Zinau
ober fuxai jau guletu girti svesdami seminaro nebuvima…o fuxai raso
ir ne tik rašo…
Sunnylt rašė:
Antrakursis… tas pats nagliuosias studentas, kuris ką tik iš fux’o išlipęs ant kito fux’o varo
Sunnylt rašė:
vyresnieji kursai
lynx19 rašė:
ir ne tik rašo…
nesijuok tau iki ober fux’ų dagyventi reikia