Nepades nei sampunas nei vanduo tai tailandietiskai kad nesibraizytu.Kai uzdedi plevele biskiuka isvarai vandens tada ant pleveles purski vandens ir ant pleveles uzdedi ta nereikalinga nuplesta dali ir ant jos vandens.Ir tada per ja lygini ir tikrai nenusibraizys.O jei liks keliu burbuliukai tada gali ir be tos apsaugines pavarinet vis maziau braukysis gera plevele.
Beje maciau pora dienu praleidau servise kur tikri profai dirba ir maciau (viena evelke kita nepamenu bet daug geriau padare nei evelkas)

Nu ne su rankom lygink o su tokia plasmasine mentele(turi but prie pleveles).
Ishsikerpu pagal langa plevele. Tada nuimineju pleveles apsaugini sluoksni ir lipnia puse purshkiu vandeniu. tada dar nupurshkiu stikla su vandeniu. tada plevele lept prie stiklo. pakoreguoju, kad plevele butu isitempus, ir kad tixliai tiktu prie stiklo. tada dar plevele nupurshkiu shampunu, ir tada jau stumdau vandeni nuo centro i krashtus. Shampunas tam, kad mentele nesubraizytu pleveles. galima ir su vandeniu, mano praktikoj labiau shampunas pasiteisino.

Tikrai nereikia tu stiklu isimtiNe
Stikla ir pleveles puse, kuria klijuosi prie stiklo purkshk vandeniu, o ne shampunu, nes nelips. Priesh tai shvariai langus ish vidaus nuvalyk. Ir tada plevele kai jau vandeni stumdysi, tai purkshk shampunu, kad nesusibraizytu.

Nereikia tu stiklu isimtiNe pasiimi sampuno, fena ir i trasaCha cha

O stiklus tai patariu ishimti. Daug patogiau klijuoti Gerai.

Jeigu nesi nei karto klijeves ir net nemates kaip tai daroma tada visu pirma vietoj reikiamu 2 vnt pleveles perki 4-5 rulonus ir bandai.Isemus stiklus yra kur kas patogiau dirbti o kai sudziuna plevele siek tike traukiasi ir jeigu klijuoji neisemes stiklu atsiranda tarpai tarp gukos ir pleveles.Rasau is savo patirties.

o padangu i ziemines pakeisti nesiulai Cha cha ? kam tiek vargo del kazkokios pleveles, juolabiau blunkancios Cha cha

Ot kur tinginys Šypsena) stiklus ishimti tikrai nera laaabai jau daug darbo

oi oi oi kiek reikejo auto uztamsinti kad pasiekciau tikrai gera kokybeTaip

imti langusNekaltas na kazkada be to neisivaizdavau 4duru auto tamsinimo … dabarNekaltas na gyvenimas priverteTaip bmw5 nemokejau ishimti fortkiu tad nusprendziau ishvis neimti langu… dabar niekados neimu… ka pastebejau! kad neimant langu tamsinant pakliuna mazesne dalis mikro dulkeliuTaip visa laika tamsinu ne su vandeniu o su tuo paziu plovikliu… tada plevele ne taip greitai pritraukiaTaip jei tamsini vasara ir be muilo tai vanduo turi buti kuo shaltesnis… tada ne taip greitai pritrauks.
plevele kinietishka tikrai labai braizosiLiūdnas ja uzmetus ant lango vel supurshki valykliu o mentele geriau apvilkti su shvelniu skudureliu…ji galima supurkshti valikliu… ai tiesa geriausia ish pradziu pasidaryti tikslu shablona… o paskui pagal ji ishsipjauti pleveleTaip nes tada bus maziau jeblios ja metant ant lango… ti va dabar tamsinu tik tada kai buna pinigu trukumasTaip

gal tu nori pajebatsa ishiminedamas stiklus, kurie priklijuoti? Baisu Pjaut klijus, paskui vel klijuok. Cia ash kalbu apie Coupe mashiniukus

Nepagaunamasis DZO o tai ar buvai bmw 5 isemes galinius soninius stiklus,kaip ten jie issiima ar labai sunkiai?

kokios kainos llumar pleveles tipo tamsinimui, ir kokia kaina tos apsaugines?

vat ir nebuvauNe nes niekaip nesupratau kaip ishsiema forkes o be ju neishimsi ir languLiūdnas

Klausykit zmones parasykit kiek kainuoja plevele ir kiek kainuoja tamsinimas nes pats neturiu laiko tuo uzsiimti? ???

didesnei masinai bet ne karavanui kaina uz JAV neblunkancia nesibraizancia plevele apie 40-50 Lt/kv m + uz tamsinima, priklausomai kur tamsini, apie 190-230Lt ar net daugiau…Garazuose kazkur aisku bus dar pigiau nei tas 190lt turbut…

na bent jau tokios buvo pries kelis menesius kainos…! Šypsena

Gal kazkur ir pigiau yra?!

NU as uzvakar uzsitamsinau savo renukui galini ir galinius soninius langus. Tik va biski pagailejau $$$ tai galini tamsinau su amerikietiska, o soninius su taivanietiska plevele. IS lauko visai nesiskiria. Nu is vidaus taip gerai pro soninius nesimato, kaip pro galini.
Galinio stiklo tamsinimas su plevele kainavo 100 lt
Plevele soniniams stiklams buvau nusipirkes. Tai soniniu stiklu vien tamsinimas kainavo 40 lt
Is viso 140 lt
Siaip bent mano auto (R19 2 duru) Vien darbas kainuoja ~ 80 lt (taip sake)
O tamsinant galinius soninius ir galini stiklus su ju amerikietiska plevele + 10 metu garantija 200 lt.
Pigiau neradau
Tokios kainos Vilniuje, Zalgirio 88
Uztamsino be jokiu priekaistu - idealiai. Net soninius.
Bandziau pats tamsinti praeita savaitgali - beveik gavosi Cha cha
Tai spjoviau i viska ir palikau tai daryti tikrai ismanantiems

o tai kaip jus galini langa tamsinat jeigu tenai yra tinklelis na tas kuris reikalingas kad atsildyti langa kai aprasoja arba apsala ??
ten ji net valyti reikia atsargiai tai jei dar plevele priklijuojat…
o poto ijungiat sildyma tai ji ten neissilydo ?
arba kai reiks nuplesti tai su visu tuo sildymo tinkleliu nuimsit ? :]]

nu ir kosmines cia pas jumi kainos Cha cha
nzn kiek laiko laikis, bet plevele pirkau uz 8 litus Cha cha Cha cha Cha cha
ziuresim kaip praktikoje pasiteisins…
klijavos tai biski *pimp…*ovai, bet kaip uz tokius pinigus Taip

zodziu pranesiu ar verta gaisht laika nusipirkus tokia plevele Laimingas

svarbu pries tamsinant sutvarkyti,kad visos juosteles veiktu ir tada klijuoji plevele ant virsaus.jei amerikietiska-ji neblunka ir daugiau neteks nulupineti,nes nulupant plevele(turgine,nes nublunka) gali pazeisti siulelius…o tada negerai