sužibės tas žiburėlis tik teisinagi stenkis būt mylima, nes prievarta mylima nebūsi.
laikykis. Zinau, kad jau ilgokai tau liudna ant sirdeles, bet nezinau, kaip galeciau tave paguosti
Ka duoda grazus zodziai? Greiciausiai i juos kreivai nusisypsosi arba patikesi tik akimirkai, kol zvelgsi i monitoriu. Pasisuksi i sali ir viskas aisku kaip ant delno - nieks nepasikeite, nieks ir nesikeicia
Tai gal laikas paciai atsistot tvirtai ant koju ir pradet keisti?
Sunku,matau.Bet ziurek,dabar pavasaris,viskas atsinaujina,tai pasisemk energijos ir i prieki.Tegul pirmoji sypsena bus ishprievartauta ish saves-bet jis bus.Ateis laikas,kai dziaugsies gyvenimu.
Dideles stiprybes.Kelkis ir eik.
Neliudek. pavasarine depresija. Visiems taip buna kartas nuo karto.
geriau gal norek myleti?
manau, tada suzibes ziburelis…
"Laimes ziburys"…
O tu nesistenk. Tegul kiti del taves stengiasi. Cia visai rimtai.
Kaip maze laikosi? Ar jau didziule? Kokie 3 men, ane? Ka moka daryti???
Maniske tai dabar nieko daugiau nesako tik te - te, te-te
Cia tau su pavasariu nuo <>< seimynos .
Pereis, suri, tikrai pereis. Kazkur skaiciau, kad didziausia krize seimoje buna 5,5 men nuo kudikio gimimo. Tokios sakes isdygsta, kad seimos susvyruoja is pamatu. Jei sugeba isgyventi, po to susitvarko.
As cia ispazinties nealikinesiu, gal truputi. Manau, esu prie santuresniu, bet kai zuviukstei buvo mazdaug 2,5 men, patyriau tikru tikriausia isterijos priepuoli. O visos mintys keleta menesiu apsiribojo tokia citata: "mano dienos praejo, sumanymai ir sirdies siekiai suduzo" (Cia is Biblijos) Ne pyragai buvo.
Kiekvienam savo problemos. Bet kartais nuovargis, itampa iskreipia tikraji vaizda. As jau rasiau anksciau, pakartosiu dabar - dar reikia palaukti. Kai vaikas daznai nebeverks, kai nakti kelsis ne daugiau kaip po 1 karta, kai valgys kose ir galesi palikti ilgiau nei 2 valandas. Tada matysi tikraji vaizda, galesi suprasti kas ir kaip.
Dar tokis intymus klausimeleis. Ar grizo moteriskos problemeles? Man pirmaisiais menesiais trinktelejo tokis PMS, kad nera buve. Mazdaug 7 dienas iki TO bliaudavau
del visko ir del nieko.
Smile. Juk pavasaris.
Parasyk apie vaika.
<><
Nelauk tu to žiburėlio,ateis jis,niekur nesidės.Gyvenk,nes taip ir prasėdėsi belaukdama
Tokia grazi saulute uz lango…Neliudek tu taip. Zinau kad sunku vienai auginti vaikeli, o mes su vyru svajojame apie antra angeliuka. Jau ir sunus paaugo, bus padejejas. O kaip buvo sunku kaip man buvo tik 20 ir lelius ant ranku. Bet viskas pasimirsta, svarbu kad salia butu mylimas vyras ir geri seneliai.
geriau gal norek myleti?
manau, tada suzibes ziburelis…
[/quote]
o as myliu.dar ir kaip…
Na,as auginu ne viena.Turiu nuostabu vyra,kuri myliu.Tik…turbut pati pasiekiau,kad jis nusiviltu manim.Ne,nejau i kaire ar pan.Tiesiog nebuvau atvira.O dabar jau negaliu susigrazinti pasitikejimo.Na,bet tai juk mano problemos,ane?
Niekada nebuna taip kad problema butu tik vieno is jusu. Kas pastumejo priimti toki ar anoki sprendima?Musu problema irgi buvo tai kad mazai snekejome. O kaip supratome kad stovime ties issiskirymo riba turejome spresti abudu ka daryt toliau…reikia kalbetis. Abiem ieskoti kelio is aklavietes. Nebuna taip kad nerastum isejimo. is bet kokios situacijos. Galima viska atleisti, pakeisti save ir kt.
Suprantami tavo norai ir savijauta. retai taip kam nepasitaiko. Tieisog vienas geresniu budu nuo tu niuriu nuotaiku atsiriboti yra save kaip imanoma labiau uzimti. Nueik i koki kluba sportuot uzsirasyk. Kad ir per prievarta, kad ir nesinori, vis tiek reik nueit. Dar gal kokia veikla gali uzsimti. Knygas skaityk. Zodziu negalima leisti sau daug galvoti kad nesiseka.