=*=

=*=

Aciu tiems, kurie nepamirso… O kas pamirso- shame on youBlogai

GėlėsGėlėsGėlės su tortadieniu! Šypsena ir don’t Liūdna
Gerai tokia diena negalima Liūdna !! negrazhu NeGraži Cha cha

SVEIKINULabas

su gimse Gėlės Šypsena

Brooke sveikinu su gimtadieniu,nors aisq nepyk bet as nezinojau,retai cia bunu Aš nekaltas TaurėDovanaGėlėsBučkis

Happy birthday to you…Gėlės su shampadieniu TaurėLabasŠypsena

nelioodeki kaj boona sunku, issipildo svajones lajku, tik svarbu liabaj noreti, pasistengt ir tiket (geltonoo pleetoo kelias)…
nelioodek Mirkt juk taj tavo diena…

hepee bezdej Gėlės

hehe

ko cia zliumbi per savo gimtadieni??? beje sveikinuCha chaCha chaGėlėsDovanaCha cha

o sveikinu sveikinu ir dar karta sveikinu Šypsena mano irgi neseniai buvo Šypsena neliudek ne visi ir ne visada prisimena ir mano gimtadieni Šypsena taigi linkiu meiles laimes ir dar visko visko ir dar truputi o cia tau nuo manes ŠypsenaDovana

niu neliudek Brooke!juk taw jau 18Šypsenasekmes taw visur ir visada!
DovanaGėlėsDovanaGėlės

Su gimtadieniu mieloji…neliudek, kad kai kurie tave pamirso…dar ne vienas bus tavo tox gyvenime…taciau as tau linkiu kad tokiu kurie tave prisimins butu tukstancius kartu daugiau… Dovana GėlėsGėlėsGėlės Graži

GėlėsGėlėsGėlėsGėlėsGėlėsGėlėsGėlėsimg* ...15Gėlės

i tavo sveikataTaurėCha cha

Brooke Brooke…echh ta musu Brooke…As irgi siandien ja pasveikinau su tortadieniu GėlėsŠypsena Ir buvo linxma kaip niekad…arba melavo…Viens is dvieju…Šypsena

p.s.Jei ka tai yra tema sweikinimams.Aš nekaltas

DON T WORRY BE HAPPY Gėlės

sweikinu Dovana

Labaj labaj swejkinu su gimtadieniu!!! GėlėsGėlėsGėlėsGėlėsGėlėsGėlėsGėlės

As ir dabar linksmaMirkt Tik truputuka nusivylus…Aš nekaltas… Tai man toj temoj reikejo parasyt "sveikinu save su tortadieniu. Linkiu laimes ir sveikatos, pomidoru prie arbatos ir panasiai…"Cha cha…?

happy birthday to you brookeGėlėsGėlėsDovanaDovanaTaurėTaurė