5

5

!!!

kai chalūpa Apkabinimasaruodas.lt/butai-vilniuje-senamiestyje-siauliu-g-parduodam i-isskirtiniai-apartamentai-1-3177110/

yra ir kuklesnis penthauzas, viengungiui toks pats tas: aruodas.lt/butai-vilniuje-baltupiuose-kalvariju-g-parduoda mi-auksciausio-lygio-penthouse-1-3090895/

Net nėra Kamado balkone Blogai

Geros doikes (.)(.) Cha cha

realiai butas be terasos tai kakalo kakalas. Pas mane buvo viršitinis aukštas su terasa pardavime, tais laikais, tai 2x mano buto kainos. Nesinorejo iki 0 išsitaškyt kad nusipirkt, bet dabar gailiuosi Veee

cE taip blogai LT gyvenam kad butai be teraCos jau gaidys ? Cha cha

bičas 12 aukšte gyven, per tuos vėjus, sakė, paketai išlinko, galvojo į vidų suvažiuos Cha cha

Fotkėj grožis GirtasRafi - turėtum tą terasą ir nenaudotum. Čia kaip Moteris reikalingas bėgimo takelis namie

Woris, aš turiu balkoną, vasarą ten daugiau laiko leidžiu nei miegamajam ne miego metu Cha chaAtsiguli ant gulto, muzikike pasileidi ir kimarini. Vakare valgau balkone su zmona, dar veliau vyna geriu ir klausausi kokio koncerto kuris netoli vyksta salia centro ir t.t. su draugeliais kasiakus musham ir pan. Butų terasa nelysčiau iš ten nei už ką

Kad tavo balkonas degtuku dezutes dydzio.

Jūs ble nesveiki gal apie balkonus kalbėt kai tokie papsiai foto Apkabinimas

Papai ir yra balkonai…rafis sake jam terasos reikia Cha cha

triukst, tai ir sakau reikia terasos. Po senamiescio balkono, kuris buvo labai mazas(piliesg), persikelus i šitą balkoną - tai jis gigantiškas. Šiaip 4 asmenys gan komfortiškai gali sedet prie staliuko, tai net nžn kiek ten to pločio, gal kokie 3m x 1,5~ net nžn. HC, klasko matosi, ir nemažai dulkių jaučiu iš ten, nes kai gyvenau pilies g ant daug intensyvesnio eismo tiek nebuvo dulkių. Bet prikirpo sparnus klasko, mano įmonė ten atlieka tam tikrus darbus tai dažnai tenka viduj būti ir pasikalbėti su vietiniais, tai ten dabar tikrai jau prikirpti sparnai. Beje, klasko teršė įpatingai sportinikų g, čia centre mažai krovos vykdė, nes nu, mano troba nuo savivaldybės geri 300metrų Cha cha nuo merijos geri 500m Cha cha

Graži mergina/moteris, tai ne tos šliudravotos su treningais. Cha cha

gal ir graži, bet su papanešiu fotkintis ir mesti į viešumą, smegenėlės aišku irgi žuvies dydžio, manau Cha cha

Kuo remiasi tavo teiginiai? Cha cha Gal ji draugui siuntė, o tas iš keršto po to, kai jį paliko, išplatino. Gyvenimiška istorija.

Labai simpatiška Katė, o dar ir su ausimis Girtas

Bliot gera penktadienine, man tai 10 is 10 Apkabinimas