?

?

Rakte yra pultelis, raktas susideda is dvieju daliu. Kaip suprantu srote galiu susirast toki rakta ir prisirist prie savo auto centrinio (persimetes ta pultelio dali i savo rakta)? Ir kaip yra su imobilaizeriu? Chipa gali pagaminti tik pagal kita rakta? Kur rekomenduotumet vln del imobilaizerio kreiptis? Kokia yra normali kaina rakto gamybos ir pririsimo (jei tokio reikia)?

cE chu.jne ira Taip grina mechanika Taip ira toks forumo daliwis burtiniks, mes jy bura vadinam, tai jis man ne viena ikso rakta yra perdares, nebrangiai ima Gerai tikrai jy rekomenduoceu Taip kokibe garantota Gerai Klasta

bet jis ne vln?

GeraiVyžonas stumi dura su daina

b2 Vilniuje Taip

Draugas 2k eu katik nukeido nesej Liūdnas(

Maladiec draugas,kazkam atostogas nupirko Juokiasi

Qrvos nesimiega Šypsena

Tokie ir draugai. Cha cha

2k dar px Cha cha buna ir daugiau Juokiasi o siaip reikia pagalbos rimtos tokiems Nežinau

buna kas ir triobesius ir zmona su visais vaikais pralosia Juokiasi

Kas ta Nese? Lokneso grazuole?

kazynke

forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=84531

buvau ,vienakarta kazino, be atminties kominis, draugeliai po klubo nusitempe, nuotrupas tik pamenu, ryta capt uz pinigines visi eurai yra, kazino kortele(is jos suzinojau kuriam buvau Cha cha) nu dar su vekseliu niekas neprisistate Juokiasi

pamenu kai studentas buvau, gryzdamas i baraka is senamiescio nakti prigeres i olympika uzsukdavau dar bokala alaus nemokamai atsigert Apkabinimas Juokiasi

tai fordas ar audi ? fordam gi pasukineji rakteli ir prisirisa pultelis

rafi taij cE ch.uijnE ira Taip dabar po tiek simtines vaiksto Valioautoplius.lt/skelbimai/audi-100-1-8-l-sedanas-1988-benzinas-53 43307.html Klasta