~
kol vatas valgei,zmona pas porshista pabego?
Gali begti, as netrukdau Cha cha tiesa, dabar ne vata valgau o kursus einu, ir laisvu nuo kursu laiku vietiniam “nemune”: tinypic.com/r/i3dks8/9 o kursai tokie: youtu.be/i7mDmWye4QQ?t=49youtu.be/Boyy79Z38TM?t=68tik aisku prie oro temp 0~ ir vandens temp +3
geriau usa nelikvidu kursus praeitum
xujne cia tie kursai, bet reik atmust visas nesamones kiek cia lt prisidirbau. Prikin kai draudimas pakabino mane krc isnuomavau masina imonei, ta imone pati draudesi mano isnuomota masina. Ir pavelavo sumoketi imoka. Ir tuo metu imones darbuotojas pervaziavo zmogu mirtinai. Cia pries metus. Dabar ieinu i e.teismas.lt ziuriu ant manes ieskinys 3k eu
tipo mano masina, ant manes draudimas, regreso budu bando isieskoti 3k eu. jau teisme byla guli. krc
nx pastajanai vejai visokie, o tu esk vata, esk, nes reikia gi draudimui is kazko gyvent(imone ir vairuotojas abejotinai mokus
) nu reikes imt advokata, dar kazka… bet tai nx man tie rupesciai…?
Pala, o ne tu aiskinai kad *pimp…*ne nereikia draudimo - tik pinigai i bala. Nu o nuomot masina be draudimo kazkam kitam tai pzdc. Bandyk graziuoju tartis nes kai teks susimoket savo, ju teisininkam, dar palukanas tai maza nebus.
Rafio biznesai
nieka nesuprantu,masina nuomai nedrausta atiduot? ir draudimo reikalus patiket nuomininkui?
Rafi,vietoje to,kad uz draudima per nuomos laikotarpi moket 5-6eur,prasileist 3keur. blia stipru. kiek skaites apie draudimus,tai jami dalimis mokama draudima ir paskui kazkiek laiko gali nx nemoket,bet tuo paciu draudimas galioje
nu bet jau saukstai po pietu.
Sutartyje buvo numatyta kad numininkas drausis. Beto nesuprantu, nuo kada savininkas atsako uz padaryta zala? Gi vairuotojas visada, tas kuris padaro zala, sumoka is savo kisenes… O cia man bando kitaip prisegt.
Pas mane identiska situacija tavo parasytai “kiek skaites”. Vat tokie skaitymai ir baigiasi paskui liudokai
zodziu tas asmuo, kuris isinuomavo is manes masina, ja apdraude dalimis, t.y. 4 dalys per metus
Pirma dali sumokejo, ir kai reikejo moketi antra dali, pavelavo daugiau nei dvi sav. Draudimas kaip ir teoriskai galiojo
bet kai draudimui prireike moketi zala, draudimas nusprende, jog sutarties salygos buvo pazeisdos(pradelstas mokejimas daugiau nei dvi sav). Zala padenge pilnumoj, bet paskui isvarte juristai draudimo, jog zala gali isireikalauti is savininko regreso budu
nes draudimo salygos buvo pazeidos
Taigi, siuo atveju, jei butu isvis nebuve draudimo, butu viska uzkabine vairuotojui. Dabartiniu atveju, kaip matome, draudimas nors ir negaliojantis, padenge visus nuostolius, ir dabar sugalvojo is manes viska isireikalauti, nes neva nevykdziau sutarties salygu - pavelau imoketi imoka. Ir aisku prie viso to, mano paraso ant draudimo sutarties nebuvo NIEKUR, imokas dare, ir sutarti sudare imone, kuriai auto isnuoavau
Ir snekejau su draudimu, draudimas turi teismuose precedenta, kai **** i pavesi savininka
taigi, daug sansu kad riekes patustinti kisenes
As kazkur skaiciau ir giliau nesidomejau,nes man tai nera aktualu
rafi kalbėk su teisininkais, kad pritraukti nuomonininka kai 3 saly ir iš karto kai prikirps tau, bandyti civilini ieskini permesti …
Raplis ir jo draudimo istorijos.
3k€ kaip ir nebaisi suma uz pamoka, tiek ikainota pesciojo gyvybe?! Rafi, dar vienas menuo emigracijoj.
Auri, tai kad cia ne mano istorijos, cia tiesiog niuveske konkreti. *bliamba* tipo is lizingo nusiperku masina, nupisu zmogu, ir dabar lizingo bendrove(ji yra teisetas savininkas kol neismoki lizingo), koks swedbankis moka uz nupista zmogu milijoninius ieskinius? pzdc nx
Suomi, ble ■■■■■■, dabar isvariau dviem savaitem, tai man iki 14d reikia paruosti atsakyma i byla
Dabar negaliu nes ne vietoj esu, ir visu dokumentu neturiu prie saves, kad paziureti kokios sutartys buvo ir t.t. Kitas momentas, jei kabinsiu trecia sali nuomininka, tai islieka didele tikimybe kad vistiek dvi salys pasidalins nuostolius ant saves lyygiomis dalimis
TIESA, DRAUDIMAS YRA BLOGAI, butu nx napdrausta, as isvis dabar atsipalaidaves sedeciau. TAI ar tikrai draudimas yra gerai? Mano atveju tikrai nebtu buve jokiu nesklandumu, jei butu masina nedrausta absoliuciai
A1, suma nebaisi, bet nx geriau i siltus krastus uz 3k eu islekti, o ne padengineti sumas kazkokiem draudimam
O ir siaip, va dabar katik padariau bauda 1200eu vmi.
dar viena bauda kabo 550eu, reik susimoket. Ir dar nx ant virsaus 3k pareina
pzdc lietuvoj gyventi gera
o kad imone ir vadyla sunkiai mokus, pries nuoma nezinojai? ar zinojai ir buvo px? sutarty nurodyta, kad draudzia nuomininkas. o kas nurodyta, jei jis nedraudzia? bauda ar nieko? bet realiai, nejaugi visiems visu galu verslovams taip “sekas”, ar tik tau? is tokiu panasiu nesamoningu tavo istoriju jauciu gautusi pakankamai stora knyga
huntero, man tai px ar jie sunkiai mokus ar nemkus, as isnuomavau ta masina ir pamirsau apie ja Negi cia dabar izvelgsi milijona gresmiu kekviena karta. O jei atsirinkinesi nuomininkus, tai isvis nebus kam isnuomoti - sedesi su nuomojamom masinom apsikabines
O del tu sekmiu mano, tai zinai, kai nieko nedarai tai ir nieko neatsitinka, kai darai, tai ir pasitaiko visko. Bent jau as ant to nurasau
dirbi ten imonej kazkokioj, aisku tu gresmiu minimumas, o kai pasileidi i rinka placiau, tai visokiu veju islenda Kitas momentas, mano veikla nera nuoma, cia taip ispuole. Tai kai pavirsutiniskai zinai apie nuoma, ten viena masina isunomavai, tai ir nezinai kabliuku, jei gilintumeisi i viena sriti, zinotum daug
bet ten i tokia nuoma nx gilintis, jei vistiek mirusi nisha, drasko, lauzo masinas, varkes suka su jom ir t.t.
tai … taip ir gaunasi visko po biski kai darai, daug ziniu neturi, nei laik oturi pagalvot ir gaunasi blynu