!

!

gal ne visiems naujiena,bet man tai dar nematyta…pasirodo jau 4 stiklu paketai pardavime yra, netgi LT…laidumas 0.3 Gerai…belieka laukti 5 stiklu Cha cha

Velnias,kur jie buvo kaip langus rinkausi Šypsena

kaina Cha cha ? p.s. i “ivairos” skilti reikejo deti Mirkt

2X brangiau nei 2 stiklu Cha cha-logiskai mastant Juokiasi

ir kranas dedant vitrinas Cha cha

4x brangiau nei 2 stiklų… nes dabar langas žymiai šiltesnis už rėmą, o šį šiltinti - darbelis brangus. BEJE, 0,3 tai stiklo laidumas. Rėmo laidumas 1.0? Šypsena Na gal 0,5 geriausiu taveju

remas 0.5 Taip

pas mane 3ju stiklu, nebrungiai pajamta is lenku fabriko per Lt tarpinyka

pas mane trijų stiklų, tai viskas Gerai

DefJam_MC ? Kokius PL remus,langus jemei?

vyrai,3 stiklai tai cia jau nieko naujo siai dienai,net pardavimui deda tiek…

kupe, prieš porą metų dar taip nebuvo Ne Aš iš savo pusės galiu pasakyti, kad tok tikrai užtenka Gerai Namas šiltas Kietas

tikiu Taip…bet kadangi dauguma zmoniu serga didybes manija,tai jau daug kas prades galvoti ir apie 4 stiklu paketa Cha cha

O kiek sviesos pralaidumas?

jei jau pardavimui po 3 deda, tai sau mažiausiai du rėmus po keturis stiklus! Ir pečiaus aprišimas kaip minimum su aukso plionke Ufff

kupe, žinau kas sienas šiltina 35cm Apsvaigęs Paklausus kodėl argumentuoto atsakymo taip ir neišgirdau Nekaltas

tom4s,na sienos yra viena,o langai kita…mastau logiskai,jei sienas kad ir minimaliai siltini 15cm putos varza turi apie 5…kai tuo tarpu silciausi langai 3 stiklu tetraukia apie 2…mano nuomone butu idealu,jog ateityje langai butu lygu sienai…ta prasme kad termovizoriuje langai nebutu kaip skyles name Šypsena

gal anukams ir atsipirks tie 4 stiklu paketai, >=30cm sienos/grindys JuokiasiBet realybeje tas anukas su buldozeriu sulygins ir pasistatys tuometini sikarna nama Cha cha

3 stiklų klijuotos medienos langus prieš ~17 metų tėvukas sudėjo name. šiandien jau reik dalį jų tvarkyti.