gerk ir parshiuku pavirsi
einu i veidrodi pasiziet
hehe
teks atgal atgert jei kas
Gers
Norėtau pakaštavot
man patiko,kada kita kart toki ragausiu nezinau
gal ir ant kamštuko kiaule ?
ar tikrai belgai nenaudoja apyniu savo alaus gamybai?
Kastyti, ar žinai kartų belgišką alų?
tai kad ne…Mano zmonai labai patinka belgiskas pilstomas, o as labai megstu aluti kur labai daug apyniu.Ir nesuprantu as to belgisko alaus-jis man labiau panasus i kaska tarpinio tarp alaus ir vyno…
geras apiudinimas - “belgiskas pilstomas” ir “kur labai daug apyniu”… praktiskai idealiai apraso alu…
praktiskai kiekvienas belgiskas alus padarytas is hop-apyniu
kas nezinojo,dar yra miezinis ir su kukuruzu priemaisa alus kaip ir be pilstomo yra dar is skardiniu ir is stikliniu buteliu
kastyti visi iki vieno alus turi pavadinimus.jei jis pilamas is backos bare jis ir turi savo varda.jo kokybe tada manau truputi geresne nei is butelio,nors gal taip atrodo tik del aplinkos ir teisingos alaus temperaturos