?

?

rainyday?

nujauciu kazka negero Nekaltas

as ir nujauciu,kad bite vel PM atsius,su raginimu neskriausti dalyviu Cha chao siaip garantuoju 100%,jei istrinciau dabar ta foto,tai jau paruostas skreenas nusiozintu pas bite Cha cha

tv ir oda yra?

bmw Gerai atrodo. aisku langai kitaip ziuretusi visi lengviau niaukti, bet cia neesme.

dr002 muset bus tas vadinamasis 6tasis pojutis pas mus abu issivystes Juokiasi

Nera nei tv, nei odos, nei automato Veee

Jei 3 ltr ir salerka Gerai.

images.bite.lt/banga/files/club/201009/4ca1e77674f84.jpgsitam ir oda ir tv ir automatas Juokiasi

dr, kodėl man kitokios taisyklės nei visiems? Šikau ant odos ir automato. Gaila, tik, kad ne 3.0 ir be TV/Navi (nors šitą luptų lauk kieme…).

dr, nera ir toje Blogai Supratau senai padares klaida Pavargęs Blogai

one>as nezinau kodel tau atrodo taip,bet as tau pasakiau,kad nelaikyk kitu durneliais ir neapsimesk,kad nesupranti apie ka as. Mirkt

nu ant odos galimai ir galima sikti be didesniu pasekmiu Cha cha

under>dabar atsidaryk autopliusa ir rask kregzde su oda,tv,automatu uz iki tiek,kiek jis mokejo uz sita,berods 14klt ar kiek ten,rask uz 20klt,duosiu medali

dr, tu esi pats pasakęs, kad svarbu pavadinime nebūtų ne lietuviškų žodžių, o po nuotrauka galima rašyt kaip nori. Tai dabar tu mane už durnių laikai, o ne aš tave. Laikaus tavo taisyklių.

Oda praktiskiau ir maloniau sedet, tai isitikinau ne viena ir ne du kartus Gerai, su mechanke zajibalsa jau smaukytis atgal pirmyn, nervas net ima Piktas, tv kaip ir pochui, gali but gali nebut…

under>tu vistiek nesupratai,ka norejau pasakyti Nekaltas

as tai niekaip nesuprantu kam jum ta tv/navi reikalinga? Nekaltas

Labai zeba ant odos žiemos rytais ir vasaros popietėm. Pats tas kaifas ir komfortas.