-0

-0

Čia pas šitą LPT?

nu niekaip nepataikau i medi, ar as normalus? Užsispyręs Žliumbia

Edas neuzvesk vel manes apie LPT Cha cha

Cha cha Gerai

suvedimas blogas, todel nepataikai Taip

sita turi 2 privalumus: 1. niaukti langai 2. geras numeris e bi*is zino Cha cha

Gmc numeris reiskia ‘‘ekonomiskas bemvas zjbs’’ Piktas Cha cha

nuo kada 2,8 yra ekonomiskas? Cha cha

po 5,4 ekonomu ekonomas Gerai Cha cha o seip, vid sanaudos pas mane truputi virs 10l, skaitau labai normalu.

Nuo tada kai bmw 2.8 motoras penkiom galvom geresnis uz bet kurio kito gamintojo… 9 ltr uzmiesty

nemoki drozt Cha cha todel turbut ir nepataikai i medi. bet tarp musu kalbant geriau ir nepataikyk Taip veziojo draugas su 728 bumeriu - man patiko Gerai

wialniaz - viena kart gryzau is kauno i kedainius, sanaudos buvo 6,7l Cha cha cia mano rekordu rekordo rekordas Cha cha bet ir vaziavimas atitinkamai pagal kelio zenklus arba net leciau Cha cha

ekonomas yra corsa 1,3cdti, kuri gali i 4litrus listi labai taupant ir nevirsyti 4,5 varant iki 120 Taip

ka tu cia lygini 1,3 Piktas banas tau Piktas Cha cha

kiek dabar toks 96m triperis kainuoja Nekaltas Juokiasi

sakau, kas yra ekonomas Cha cha ir tikras, be jokiu bobuciu pasaku Cha chabet va pajamkim fiesta 1,4 75ag - mieste 9-10 benzo Apakęs va cia baisu Cha cha

MagnuM, kad jis 96m, man giliai px, niekada nepirkau METU. o seip nedaug, labai smarkiai nuvertejo (nors ne tiek kiek 530D), bet kadangi masina pirkau ne perpardavimui todel ir tai nedidziausia beda.

nuvertejimas pasijaucia tik tada kai parduodam, todel kol neparduodama nereikia kreipti demesio. is kitos puses parduodi nuvertejusia ir perki nuvertejusia, tai kad cia norma Šypsena

Gaila man tokių BMW savininkų - nuvalkiotas modelis Nežinau