-0
Čia pas šitą LPT?
nu niekaip nepataikau i medi, ar as normalus?
Edas neuzvesk vel manes apie LPT
suvedimas blogas, todel nepataikai
sita turi 2 privalumus: 1. niaukti langai 2. geras numeris e bi*is zino
Gmc numeris reiskia ‘‘ekonomiskas bemvas zjbs’’
nuo kada 2,8 yra ekonomiskas?
po 5,4 ekonomu ekonomas o seip, vid sanaudos pas mane truputi virs 10l, skaitau labai normalu.
Nuo tada kai bmw 2.8 motoras penkiom galvom geresnis uz bet kurio kito gamintojo… 9 ltr uzmiesty
nemoki drozt todel turbut ir nepataikai i medi. bet tarp musu kalbant geriau ir nepataikyk veziojo draugas su 728 bumeriu - man patiko
wialniaz - viena kart gryzau is kauno i kedainius, sanaudos buvo 6,7l cia mano rekordu rekordo rekordas bet ir vaziavimas atitinkamai pagal kelio zenklus arba net leciau
ekonomas yra corsa 1,3cdti, kuri gali i 4litrus listi labai taupant ir nevirsyti 4,5 varant iki 120
ka tu cia lygini 1,3 banas tau
kiek dabar toks 96m triperis kainuoja
sakau, kas yra ekonomas ir tikras, be jokiu bobuciu pasaku bet va pajamkim fiesta 1,4 75ag - mieste 9-10 benzo va cia baisu
MagnuM, kad jis 96m, man giliai px, niekada nepirkau METU. o seip nedaug, labai smarkiai nuvertejo (nors ne tiek kiek 530D), bet kadangi masina pirkau ne perpardavimui todel ir tai nedidziausia beda.
nuvertejimas pasijaucia tik tada kai parduodam, todel kol neparduodama nereikia kreipti demesio. is kitos puses parduodi nuvertejusia ir perki nuvertejusia, tai kad cia norma
Gaila man tokių BMW savininkų - nuvalkiotas modelis