`

`

Įdomiai. Bet jaučiu neišdrįsčiau nešiot Apakęs

Gerai Blogai

oh, kietai Apakęs

jei ne kryziai tai nesiociau Šypsena

oldskūlas Gerai

o per kur čia oldskūlas

1001 kartą geriau nei juodos, kurias visiškai durnos vištos nešioja Mirkt

na pardon, jei mergina turi isipareigojimu, nera mokinuke ir nedirba kokio ale studentisko darbelio o kazka rimciau, jin irgi visiskai durna vista, kaip cia kaikas issireiske? o siaip tie kryziai nesiziuri man visai, bet kieno stiliui tinka plius minus nieko tokios

2 spaceLover: tie kryžiai ir širdys - tattoo stiliaus oldskūlas Mirkt

tai kad daugumoj durnos ir be įsipareigojimų nešioja Cha chaO dirbančioms rimtą darbą-negi tik juoda tinka? Nebent toms, kur laidojimo biuruose sėdi… Liežuvis

juodos pedkelnes kaip ir naturalios spalvos tinka beveik prie visko, neskaitant visai lengvu drabuzeliu… juodos spalvos pedkelnes yra klasika nesuprantu kodel ant ju varyt jei jos tinkamai priderintos cia tas pats jei as rekciau, kad debilai visi kurie kedukus nesioja dar kurnors nei sporto salej ar stadione… nes man jie nepatinka… ne visiems vienodos smutkes tinka ir patinka, bet nebutina tu, kurie pasirenka kas mum nepatinka kazkaip vadinti

nu, aciprašau tadu MirktNešioji-nešiok sau į sveikatą, gal ir nedurna esi ŠypsenaNa o man iki šiol visos durnės pasitaikė …

aciu kad leidote Juokiasi Mirktdb siek tiek pedkelnem per silta, beto atostogauju, bet jau tuoj vos atves trauksiu is spintos lauk Cha cha

Girtas