?

?

Gal kas norit igriaut vasarai sita? : )) Geras. Zyles dar liptu sia vasara i toki, nepraleiskit progos Cha chaRedaguota: tik daliwiai raso, kad metai labai lievi. 1996, nesvarbu, kad geras.

but 3.0d griauciau Taip

O Kuom mano variantas negeras?

as noriu !!!

2,8 lpg?

Jou.

jau igriovem,pakaks Cha chaKokios silpnos vietos ant 5er?

dr ar maloniai vaziuoja e39?

visos silpnos jeigu jau griuva tai griuva. pas mane po griuvimo jau, tai nezinau kada kas grius, vairo kolonele uz kokiu 50 000 km jauciu ragai bus Šypsenao siaip tai: davikliai variklio abu, daugiau net nzn, neliko turbut nekeistos detales apart koloneles sitam.

Juras noriu ieskau ekonomijos Nekaltas krYze ant lt Mirkt

maloniai,tokia sunki padla,bet stovi ant kelio gerai,tyli. Pas mane 2.5d tai speju nera tu davikliu,gal kiti nebent.

nu sekmes tik randant gera varianta, man tai nebrangu ir su tokiu vazinet, dar vasara gal paturesiu ir po to jau tikrai uzteks.

Dr002>> yra tie davikliai man atrodo Mirkt kaip tau be holo ir veleno padeties davikliu kompas reguliuos kuro ypurskima ?

Juras kokio sanaudos? metai?

sunku rasti gera,pastebejau,kad 520d ir 525d geresniu stoviu,bet paprastesni,o 530d labiau nutrinti,čia tik pastebejimas,bet ne taisykle

duju tai apie 15. pilant po 1,89 tai nera brangu, kiek dyzelis? sudaugink 15x1,89/dyzelio kaina litrui ir palygink su 3.0d ryjimo sanaudom ir aptarnavimo kastais =) metai tai 96, bet metai maziausiai turetu rupet kazkam perkant MANO masina.

96m tai kaina speju nelips 9-10klt? Ar aš optimistas?

Juras >> maciau tavo kazkada tai atrodo tikrai Gerai nieko nepasakysi kebulas ledinis bent is isores, na matai man saliarka po 1,82 Cha cha tai jos poreikis koks 8-9 litrai? nu nzn plius blem metai kaip mano kregzdes Cha cha bet pritariu metai nerodiklis jei seiminikas mylejo savo auto

dauuugiau ,man atrodo, norės už tokį Šypsena