????

???

gal kas pasakysit, cia V6 ar V8?

paskaiciavus laidus V1 Idėja

tokiu v6 nebuna Cha cha bus v8 Taip

V8 ir dar duja iperdolinta.

kacugari, kuom rmeentis sprendi, kad v8?

v6 - trumpa galva, skirstytuvas su 6 galais… o kokia cia masina?

realiai as nesiremiu nes stoviu tvirtai Kietas Cha chao jei i tema tai kz ten tas virsuj sudukas kazkoks, tai gal jis prideda daxuja arkliu Ufff o jei daxuja arkliu tai reiske V8 Girtas as cia ismasciau taip Klasta Idėja

senas amerikonas

tas suduks kur tu vadini, tai oro filtras blia Cha cha ir toks azas galetu but tik ant V6, is to sprendziu kad cia turbut V6… Liūdnaseconomy> cia 2gen camaro Mirkt

Žliumbia as nixuja nesuprantu po kapotu, zinau kur ipilti stiklu valikli ir tepala pamatuot Tūsas nu da antifriza gal Cha cha

Ar galit kas, kurie buna Siauliuos, uz mane Qrmiui atiduot stasi? Nekaltas Bl, skola kabo bene pusmeti Drovus

Jami?

Qrmis, A kažką pirkti galvoji?

ubagss>jo galim,bet tada tu man busi skolyngas stasi Cha cha o siaip darai pavedima ir Labas

dr> su ubagu ir pavedimu cia netinkams reikals, del kai kuriu priezasciu Mirktubags> procentai auga, tai tu neskubek jo grazint Cha chaEdas> visada esu zvalgyboj… bet jokie V6 netinka…jau turiu viena, dabar tik i V8 Šypsena

tai vat darau pavedima Ignoruoju Cha cha Po savavalisko anstoliu pasisavinimo stukos litu is saskaitos, daugiau nieko neturiu bendro su LT bankem Špyga

ubags> tu su 1000lt atsisveikinai… man beveik 6 reikejo Liūdnas

V8 “Chevy small block”.

uz ka cia pas jus tiek atimineja ? Apakęs