низко.

низко.

greideriukas Cha cha

Mikimauzijoj įvedė naują “rinkliavą” - darai drop’ą, remk kelininkus. Kietas

Ir pas mus tuoj bus panašiai Gerai

traktorius kažkoks. Apkabinimas

Gerai

jo peilis Lt keliuose Cha cha

isviso koks tikslas tiek mazint? Nekaltas

skonio reikalas turbūt, man tai GeraiSunku įsivaizduot, kaip be hidraulikos jis važinėja… Juk čia menkiausias nelygimus ir “kibirkščiuoji” Linksmybės

^ ne tik kibirksciuoji, bet ir per sirdi eina Cha cha O Lt tai nereikalingas toks cia juk sniego nera Cha cha Isejau ryte trys trinkeles per visa kiema apsnigtos Cha cha

joooooo koks aukstas Kietas

nu matai, jei nori kad tie ratai lystu po arkom, tai perkiesi citroena, pas ji palenda nemazai ratai Cha chaman kaip tik kai jau lenda po arkom niocin Ne,

Yra teisybės tavo žodžiuose. Bet tikėkimės, kad ir pas mus žiema ateis AngelasŠiaip Vilniuj tai pakankamai daug sniego, prieš pora dienų buvau pietų Lietuvoj, ten išvis gėlės žydi, žmonės uogas, žoleles renka Gerai

Skonio reikalas Klasta

nesigincyju del to

Aij dar, tam forume, kuriam radau šitą guolį, savininkas akcentavo, kad čia DAILY USE CAR Tūsas Jau matau save važiuojantį į darbą su tokiu drop’u Cha cha Juokiasi

as irgi per kucias ir kaledas vln buvau tai ten sniego buvo laselis Cha cha

Dabar va kaip tik privertei per langą pažiūrėt - nu balta, mašinos apsnigtos, pievos baltos, gėlės žydi, viskas kaip turi būt.

amerika ne lietuva, pas ju keliai tvarkomi Gerai

pas mane daugiau sala nei sninga Cha cha, siandien jau tris kart gramdziau langus Kvankt?