Toolbar ir kaip ji nukrapstyti nuo deskop\'o??

Toolbar ir kaip ji nukrapstyti nuo deskop’o??Nustebęs

Pries pora dieneliu pasinaudojus Google paieska ant deskopo atsirado kazkokia neaiski searchBAR toolbar. Manau isivaizduojat kas tai yra. As jos neuzsidejau ir nieko neinstaliavau-100%.
Vakar pas mane buvo atejo zmogus, kuris nera profesionalas, bet zymiai daugiau uz mane nusimano tokiose dalykose. Truputi sutvare man kompa ir bande nuimti ta toolbar’a, taciau jam nepasiseke. Jis nera susidures su tuom anksciau, padare ka galejo, bet nerado kur galetu ji istrinti.
Negi sita juosta man bus tol kol turesiu interneta?? Ji man kazkokia neaiski, nes kai ji atsirado mano kompui isvis kazkas susisuko. Isvis suletejo darbas, daznai stringa, neveikia kai kurios programos…
Zodziu as isvis beviltiskoje situacijoje, nes turbut jau yra begale virusu prisiveise. O siuo metu labai neturiu laiko kviestis meistra ir su juom knistis.

1.Ad-aware man rodos isvalytu sita reikala.
2.Jei Searchbar netra add-remove programs, tai paieskok Program Files, jei rasi - istrink Šypsena

sita tema jau kazakur buwo…Taippabandyk per paieska paieskoti…arba lukterek keleta minuciu, kas nors atsakys…Mirkt

tai gerai i google nereikia eitŠypsena is karto gali ieskot ko reikMirkt

Neaišku, kur ir kas atsirado.
Ar tai Google toolbar’as? Jei taip, tai jame ir rasi, kaip atsikratyti.
Jei sugebėtum - įdėk paveikslą į IT foto

Manyciau tai ne Google toolbar, o spyware, kuri is kazkur atsiranda (galbut palandziojus po neaiskios kilmes puslapius) kaip papildoma juosta zemiau ineto address juostos.

Nei add-remove nei Program Files nieko nera. Vakar jau ziurejom.

Paieska man surado kazkur 300temu… Nustebęs Kaip tavo manymu man rekia jose rasti??Nekaltas

Man jos visai nereikia! Ji man tik trugdo, ir kompas visai per ja pakvaiso. Beto kazkoks neaiskus man tas puslapis.

Kolkas neturiu tokios galimybes… Tai ne Google toolbar, o kazkokia searchBAR. Ziureaju ne syki. Ir nieko ten neparasyta. Tik viskokie naudojimaisi ir pan. Isvis neaiskus man tas puslapis.

Ji ne zemiau ineto address juostos, o apacioje.
Siaip po jokius puslapius nelandziojau, tik per Google bandziau ieskot interpretacijos vienos ir dar i kelis jos ismestus puslapiukus. Nieko pavojingo, man rodos, nebuvo ir staiga atsirado.

Vis delto praskanink C diska su Ad-aware ir problemu nebeturetu likti Šypsena.
Jei neturi/tingi siustis ir pan. pasivaiksciok po Documents and Settings, Temp arba Templates folderius, ten gali buti kas netaip.

pasmane irgi kazkada kazkoks toolbaras buvo prikibesCha cha bet Ad-aware’as man padejo tadaMirkt pabandyk susiinstaliuoti Ad-avare’a ir praskenuokMirkt sekmesLabas

na ir tamsuoliai. Reikia truputi daugiau apisviesti ir nekalbesit nesamoniu apie ad aware.
Desinis klavisas ant uzduociu juostos - Toolbars - Google Deskbar . Spausk ir nebebus

Nori pradziuginsiu ponas sviesuoli?? Padariau kaip liepei, bet ten nieko nera! Beto pas mane ne Google toolbar, o kazkoks searchBAR. Ir ten tokio tikrai nera.

Is kokio puslapio atsisiust?? Nes as vistiek nieko nesuprantu tad greiciausiai pati nieko nerasiu. Reik man tos programos.

Parasyk savo maila, atsiusiu screenshotus, kaip konfiguruoti ad-aware

Jei teisingai parašei pavadinimą "searchBar", tai pasidairyk po
http://www.google.com/search?sourceid=navclient&hl=lt&ie=UTF-8
&oe=UTF-8&q=searchBAR

gal čia ką panašaus rasi.

Aha per ta Google jau sita "drauga" issitaisiau, tai gal dar kokiu draugu issitaisysiu po puslapius pavaiksciojus…Nustebęs Net bijau tiesa sakant…Nežinau