tons of sushi

tons of sushi

Susimoki ir valgai kiek lenda. Valgiau kiek lenda. Gal net daugiau… Praejo savaite o as dar sushi nenoreciau Šypsena

kiek susimoki? : >

mmmm… aš irgi kiniško maisto norėčiau Niam niam

KAIP aš noriu valgyt dabar Žliumbia

jei apie maista kalbant, tai atrodo graziai, bet nemanau, kad man patiktu Nekaltaso ir ant bliuzono krokodiliuka izvelgiu Gerai

fu žuvis :< neskanu

skanu buva ?

gagman | 11-22 11:19 kiek susimoki? : > 80-90 kronu. teddy-girl | 11-22 13:42 mmmm… aš irgi kiniško maisto norėčiau Sushi japonu maistas kaip ir… KvailysIšRūsio | 11-22 15:07 fu žuvis :< neskanu krevetes isimtis :> visada isimtis… orinišSaužajniz | 11-22 17:28 skanu buva ? iki negyvumo… Aušrytė | 11-22 14:41 o ir ant bliuzono krokodiliuka izvelgiu Labai jau patogus tie krokodiliukai Šypsena

eat as you much Cha cha

fatun | 11-22 22:08 eat as you much ten greiciau buvo “eat for your lives”…

wow… kas lekstej Apakęs Cha cha~ xix… niu bet ir berniukas vertas demesio Cha cha

lacoste lacoste;]

agha matau ce tik fotkeje su pagaliukais megini valgyti;D Juokiasi paskuj shakute pasiemes valgei ene? Mirkt Cha cha Juokiasi

Laimingas mielas veidas Cha cha Laimingas

SpongeBOB’e | 11-23 12:43 agha matau ce tik fotkeje su pagaliukais megini valgyti;D paskuj shakute pasiemes valgei ene? baik juokus :> su mano apetitu skaudu butu nemoketi lazdelem naudotis :> pigus_sugip | 11-23 07:26 lacoste lacoste;] pigus pigus Šypsenamiau dkj…