tolerancija
tixliai zinau kad buvo dar labai seniai Alkoholis ja sukures buvo
o siaip esu pakankamai tolerantiska
is esmes del visko man yra giliai pofik,bet jei kartais pasirodo koks zmogus,atrodantis kaip klounas,na tai kokia gali buti reakcija
stengiuosi buti tolerantishka, visiems kas jie bebutu ir kaip beatrodytu
Stengiuosi būti tolerantiška… bet nevisada pavyksta
As visus toleruoju Ir viska toleruoju
esu tolerantiska ir tai geriausia mano budo savybe
nemeluosiu - daugewsiai laiko esu netolerantiskas…tik kartais kazkas pasidaro ir noriu visiems padet
tokie jau tie zmones
i doubt that
explain
siaip as tolerantishkas visada!ir wisiems stiliams ir t.t. Bet jai kazkas lipa ant ragu,tai tolerancija grejt isgaruoja
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
esu tolerantiska ir tai geriausia mano budo savybei doubt that
explain
explain why i doubt that or what it means “i doubt that” ?
geras nia?
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
explain
geras nia?
paaiskink, kodel abejoji
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
explain
geras nia?paaiskink, kodel abejoji
nes nera tokiu zmoniu kurie viskam tolerantiski ~ jei nebent isivaizduoja kad yra tokie
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
explain
nes nera tokiu zmoniu kurie viskam tolerantiski
~ jei nebent isivaizduoja kad yra tokie
tai aisku, kad negalima. as netoleruoju zmogzudysciu, narkotiku, abortu… bet yra dalyku, kuriuos toleruoju labiau nei kiti. beje sakiau, kad tai mano geriausia savybe, bet tai nereiskai, kad ta savybe tobula. gal daugiau geru ir neturiu?
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
explain
tai aisku, kad negalima. as netoleruoju zmogzudysciu, narkotiku, abortu… bet yra dalyku, kuriuos toleruoju labiau nei kiti. beje sakiau, kad tai mano geriausia savybe, bet tai nereiskai, kad ta savybe tobula. gal daugiau geru ir neturiu?
as apie zmogzudystes ir narkotikus nekalbu o pvz kodel abortu netoleruoji? o jei pana neturi visai tu pinigu , baxuras pasikes ir tt. ka jai dareet? mirt abiem su vaiku?
geras cia
turi tu too savybiu geru
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
explain
as apie zmogzudystes ir narkotikus nekalbu
o pvz kodel abortu netoleruoji? o jei pana neturi visai tu pinigu , baxuras pasikes ir tt. ka jai dareet? mirt abiem su vaiku?
geras cia
turi tu too savybiu geru
o kodel ji turi teise sprest turi gimt tas avikas ar ne. ji nera jo seimininke, ir negali atimt jam gyvybes? ar pagalvoji, kad tavo motina galejo taves negimdyt, ar pagalvoji, kad ji galejo pasidaryt aborta. gal tas is bado mirstantis vaikas uzauges bus didis zmogus. kodel mes turim atimt is jo tokia galimybe?
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
explain
o pvz kodel abortu netoleruoji? o jei pana neturi visai tu pinigu , baxuras pasikes ir tt. ka jai dareet? mirt abiem su vaiku?
geras cia
turi tu too savybiu geruo kodel ji turi teise sprest turi gimt tas avikas ar ne. ji nera jo seimininke, ir negali atimt jam gyvybes? ar pagalvoji, kad tavo motina galejo taves negimdyt, ar pagalvoji, kad ji galejo pasidaryt aborta. gal tas is bado mirstantis vaikas uzauges bus didis zmogus. kodel mes turim atimt is jo tokia galimybe?
ji yra jo seiminike bet tas vaikas gali but sutraumuotas , kai suzinos kad buvo nelaukiamas , kad neturi tikro tevo. ir kokios salygom jis gyvens? be nieko? nzn ar cia gerai…
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
Pauliukasz rašė:
lyrika rašė:
explain
geras cia
turi tu too savybiu geruo kodel ji turi teise sprest turi gimt tas avikas ar ne. ji nera jo seimininke, ir negali atimt jam gyvybes? ar pagalvoji, kad tavo motina galejo taves negimdyt, ar pagalvoji, kad ji galejo pasidaryt aborta. gal tas is bado mirstantis vaikas uzauges bus didis zmogus. kodel mes turim atimt is jo tokia galimybe?
ji yra jo seiminike
bet tas vaikas gali but sutraumuotas , kai suzinos kad buvo nelaukiamas , kad neturi tikro tevo. ir kokios salygom jis gyvens? be nieko? nzn ar cia gerai…
vaikyste jo bus sunki, bet gal veliau jis taps nuostabiu zmogum daug tokiu pavyzdziu yra. ir ji nera jo seimininke, nes jis jau atskira butybe.
Esu labai tolerantiska, megstu kartais pasijuokti gal is kitu zmoniu aprangos, bet tik sia siap. O siap man netrugdo nei forssai, nei pankai, niekas, nei gejai nei lesbietes, man visiskai tas pats kokios ju seksualines,religines,socialines paziuros.