visiskai! tai pats aiskiausias ir issamiausias atsakymas
Mes esam tik mažos dulkelės… Mums nereikia bėgti ratu, mes ir taip sukamės kartu su planeta vardu Žemė
na… nesigilnsiu jei sakai kad cia nesulyginimas tai tuomet…
tai mes galim ir apie zmogu pasakyti taip pat, kai jis sukasi ratu: ziurek, jis skrieja orbita…
bet tame ir esme - kalbant apie zmogu tai reiskia ta pati, kaip ir jis isprotejes…
kodel isvada tokia jei zmogus sukasi tai jis isprotejes?
planetos sukasi ratu nes turi gravitacini traukos centra, o zmones sukasi ratu nes viena koja buna prie zemes prikalta
sitas klausimelis irgi ne is paciu samoningiausiu
neieskok prasmes ten, kur jos nera
mano manymu samoningi zmones is vis cia nelabai turi ka veikti…
svarbu sukasi mano meiles laivas ratu i man gerai…
nu tai, o kaip kitaip toki zmogu pavadinti?
wildchild rašė:
planetos sukasi ratu nes turi gravitacini traukos centra, o zmones sukasi ratu nes viena koja buna prie zemes prikalta
-]
geras atsakymas!!!
Juodoji_Venera rašė:
Kodel kai zmones vis bega ir bega ratu, mes sakome, kad jie isprotejo. o kai planetos daro ta pati, mes sakome, kad jos skrieja orbitomis?
tai ka ir planetos pradejo begioti?
shokoladine rašė:
(null) rašė:
sitas klausimelis irgi ne is paciu samoningiausiuneieskok prasmes ten, kur jos nera
aisku kad nesamoningas sitas klausimas tame ir yra visas grazumas
bledoonas rašė:
Juodoji_Venera rašė:
Kodel kai zmones vis bega ir bega ratu, mes sakome, kad jie isprotejo. o kai planetos daro ta pati, mes sakome, kad jos skrieja orbitomis?tai ka ir planetos pradejo begioti?
jei turetu kojas, manau irgi begiotu
Aandromeda rašė:
begimas ratu? O kas bega ratu? Kuria prasme bega ratu? Musu visas gyvenimas yra ratas. Kai atbegame i rato pradzia lyg ir uzsibaigia musu begimas…Musu visas gyvenimas yra beprotybe… Visi mes begame. Ir tik nuo musu paciu priklauso kaip mes save vadiname…
na planetos,tai ne žmonės
jogeliuke rašė:
na planetos,tai ne žmonės
tai cia ir taip aisku ir prasmes iekoti siame klausime nereikia
Juodoji_Venera rašė:
Kodel kai zmones vis bega ir bega ratu, mes sakome, kad jie isprotejo. o kai planetos daro ta pati, mes sakome, kad jos skrieja orbitomis?
Gal jau nustok tuos ratus begiot, bo is klausimo suprantu kad galvele susisuko biski